Megérkezett a Kecske hava és azt kéri tőled: ülj bele a csónakba és dobd el az evezőket!

2021.július.8.

A Bivaly-húzta szekér júniusban új erőre kapott, vágtázó Ló változtatta meg sebességét. Júliusban a Ló helyét a megfontoltabb Kecske váltja fel. A tűz (nyár) évszak kígyó-ló-kecske hármasában a Kecske a lassúbb, nyugodtabb, bölcsebb jegy, ez a hónap a nyár levezetése. Ezúttal is érezni fogjuk még a nyár melegét, de már kevésbé fog lobogni a tűz, lassan elkezd elcsendesülni. Lassacskán megtapasztaljuk tetteink eredményét, sikerünket.

Mit tartogat számodra a Kecske hava?
Mit tartogat számodra a Kecske hava?
Fotó: Getty/Glamour

Tervezni tervezhetünk, de a dolgok ezúttal másképpen alakulhatnak, nem tudjuk majd őket kontrollálni. Fontos, hogy hagynunk kell magunkat sodorni az árral, vezetni az élet által, mert olyan csodás véletlenek, megoldások születhetnek, melyekre álmunkban sem gondoltunk. Továbbra is bízzunk megérzéseinkben, intuíciónkban!

Általános jellemzők:

  1. A szokottnál kreatívabbak, diplomatikusabbak, kompromisszum készebbek lehetünk, türelmesek, kedvesek, elfogadók és segítőkészek.
  2. Olyannyira felerősödhet kommunikációs képességünk, hogy az ellenségeskedőket is képesek leszünk kibékíteni egymással.
  3. Előfordulhat, hogy kerülni fogjuk a konfrontációs helyzeteket, meginog az önbizalmunk, biztatásra vágyunk majd.
  4. Amennyiben bizonytalanság, félelem érzés lesz úrrá rajtunk, bízzunk a gondviselésben, adjuk át ebben a hónapban a gyeplőt és amikor megérkezett a megoldás, ragaszkodjunk hozzá!

Munkánk:

Ebben a hónapban – ha nem keresünk kifogásokat és merünk lépni, belevágni – biztosan elérjük céljainkat, sikeresek lehetünk, ráadásul úgy, hogy nem ütközünk ellenállásba. Olyannyira sikerülhet, hogy még mi magunk is meglepődünk majd az eredményen!

Képesek leszünk a háttérből finoman úgy irányítani a dolgokat, hogy felfigyeljenek ránk, hogy előtérbe kerüljünk. Ha merünk, képesek leszünk irányítani, csapatot összekovácsolni, visszafogottak, de nagyon határozottak leszünk.

Ebben az időszakban jó, hogyha munkatársainkkal találunk közös pontokat, közös élményeket.

Fellendülhet a tanulási, új dolgok megismerése iránti igényünk. Érdemes ebben az időszakban elkezdeni tanulni, mert magas szinteket leszünk képesek elérni benne, a siker szinte garantált.

Kapcsolataink:

Lehet egy tendenciánk arra, hogy bárkit megpuhítunk, de figyeljünk arra, hogy senkit se manipuláljunk!

Szervezzünk barátainkkal találkozókat, közös programokat, melyek feltöltenek bennünket, ez támogatott ebben a hónapban.

Párkapcsolatokban családállítás és párkapcsolati könyvek tanulmányozásának ideje ez.

Lehetőségeink:

Ez az időszak tipikus fogyókúra időszak! Tehát ha szeretnéd elkezdeni, most érdemes, támogatni fogják az energiák, kisebb erőfeszítéssel nagyobb eredményt tudunk majd elérni!

Változások/ változtatások ideje ez. Válaszutak érkezhetnek, kiteljesedhetünk, felkerülhet az i-re a pont.

Ez a hónap lehetőséget tartogat spiritualitásunk kibontakoztatására, megnő érzékenységünk, fogékonyságunk a láthatatlan dolgok iránt. Intuitívabbak, spirituálisabbak lehetünk, bölcsességekről elmélkedhetünk.

Az is lehet, hogy spirituális tanulásba kezdünk, elkezdjük kutatni a végső igazságot, az elmúlás mögötti értelmet. Amennyiben hívást érzünk ez irányban – és még nem kezdtünk el - kezdjünk el meditálni, ez által fogjuk megkapni kérdéseinkre a válaszokat.

Lehetőségünk lesz változtatni a dolgokon, ez a hónap támogatja, segíti a változást, változtatást.

Esetleges problémák:

Lehet tendencia, ezért figyelnünk kell arra, hogy - bármennyire is szeretnénk elérni céljainkat, - ne legyünk manipulatívak!

Sérülékenyebb időszak lehet ez, figyeljünk a kisebb sérülések elkerülésére! Figyeljünk gerincünkre, tornáztassuk, erősítsük! Az ülő munkát végzők tartsanak több pihenőt, végezzenek többször rövid tornagyakorlatokat!

Előfordulhat, hogy felerősödik félelemérzetünk olyannyira, hogy elindulunk a spiritualitás útján, ahol a keresés által megkaphatjuk válaszainkat és megszűnhetnek félelmeink.

Lehet egy tendenciánk arra, hogy nem mondunk igazat, még saját magunknak is hazudhatunk! Emiatt hatalmas nyomás nehezedhez ránk. Egyetlen megoldás: az igazmondás. Mondjunk igazat! Ne féljünk tőle, az igazság szabaddá tesz bennünket. Vigyázzunk tehát arra, hogy ne csúsztassunk, ne hazudjunk, mert ezúttal könnyen rajtakaphatnak és akkor bajban leszünk…

Előfordulhat, hogy a körülmények áldozatának érezzük magunkat, sőt el is tudjuk azt hitetni magunkkal. Ha ez előfordul velünk, szembesítsük magunkat azzal, hogy mit miért teszünk? Fel kell ismernünk tudatosan, hogy nem vagyunk áldozatok, igenis: van választási lehetőségünk! Amennyiben ilyen érzéseket tapasztalunk, kezdjünk el meditálni, mert azáltal olyan tapasztalatokra teszünk szert, amely által megszűnnek a fentiekhez hasonló, negatív jellegű érzelmeink.

Ez történik veled júliusban a kínai asztrológia szerint:

Tigris

A Kecske hónap a Tigris jegy szülőtteire nem lesz különösebb hatással.

Nyúl

Növekedés, fejlődés időszaka ez neked, hogy továbbfejlődj azon a területen, ami aktuálisan foglalkoztat. A továbbképzés, tanulás, kiteljesedés időszaka ez. Ebben a hónapban végre felkerülhet az i-re a pont. Hihetetlenül megnőhet kreativitásod, találj olyan területet ahol meg tudod ezt élni. Menj el festeni, énekelni, táncolni, agyagozni - amely önkifejezési terület a leginkább érdekel.

Válaszutak érkezhetnek neked ebben a hónapban, több választási lehetőséged is adódhat, ha változtatni szeretnél.

Sárkány

A Kecske hónap a Sárkány jegy szülötteire nem lesz különösebb hatással.

Kígyó

Elegancia, pozitív fellépés, energia, szereplési képesség, más emberek inspirálása lesz jellemző erre a hónapra számodra. Képes leszel szinte bármiről meggyőzni környezetedet. Megnő benned a képesség arra, hogy megváltoztasd az embereket, hogy hatással legyél rájuk.

Nagyon lelkes lehetsz a vallási, spirituális képességek iránt. Előadói, meggyőzési képesség, kitűnés lehetősége felerősödhet, lesz lehetőséged arra, hogy kilépj a nyilvánosság elé és megmutathasd magad. A reflektorok rád irányulnak es eljátszhatod a főszerepet.

Ez a legalkalmasabb idő arra, hogy előlépj a homályból, kiemelkedj valamiben, kitűnj abban, amit csinálsz. Kimagaslót tudsz teljesíteni abban, ami foglalkoztat.

Elegancia, pozitív fellépés, energia, szereplési képesség, inspiráció lesz jellemző erre a hónapra számodra.

Nagyon lelkes és optimista lehetsz, bárkit magad mellé tudsz állítani, hiszen remekül meggyőzöl másokat is az igazadról. Nagy sikereket tudsz ebben a hónapban elérni, ezáltal hatást gyakorolsz majd a körülötted lévők életére is. Képes leszel megváltoztatni az embereket magad körül.

Ez a hónap lehetőséget ad arra, hogy kiemelkedj valamiben, kitűnj abban, amit csinálsz. Remek dolgokat tudsz ebben a hónapban létrehozni: kitalálni és megvalósítani. Egyszerűen érezni fogod, hogy mi a megoldás, mikor kell lépned és mikor kell a háttérben maradnod. Olyan dolgokat tudsz majd teremteni, amelyek spirituális értelemben szint ugrást, mérföldkövet jelentenek az életedben, azaz nagyot tudsz fejlődni spirituális értelemben is.

A legjobb és legbölcsebb gondolataid ebben a hónapban jöhetnek.

Kecske

A Kecske jegy szülöttei megkapják ajándékba ezt a hónapot! Valahogy minden kisimul, kicsit könnyebb lesz, kedvező változások, fordulatok érkezhetnek, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat. Könnyedebb, olajozott hónap lesz ez nekik.

Majom

A Kecske hónap a Majom jegy szülötteire nem lesz különösebb hatással.

Kakas

A Kecske hónap a Kakas jegy szülőtteire nem lesz különösebb hatással.

Kutya

Ebben a hónapban lehet egy sodródás-tendenciád… Előfordulhat, hogy az otthonodban nem érzed jól magad, stresszes lehetsz, diszkomfort érzésed lehet. Úgy érezheted, hogy nem vagy boldog a párkapcsolatodban, káosz érzés lehet körülötted. Ez az érzés vonatkozhat a munkahelyedre is. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden feladod magad, olyan munkát végzel, amit nem akarsz, esetleg csak a pénzért csinálod. Ha ilyet érzel, egyetlen megoldás van: állj ki magadért, ne sodródj tovább, vállald fel azokat a dolgokat, melyeket nem szeretsz és állj ki mellettük! FONTOS: ne lépj ki, ne szakíts, csak állj ki magadért, ez az üzenet neked erre a hónapra. Azon területek közül, amelyeket érinti ez az érzés, az egyik általában leépül és végül óriási megkönnyebbülés lesz úrrá rajtad és azt gondolod, bárcsak előbb álltam volna ki magamért! Bármennyire nehéznek is érzed ezt az időszakot, a végén egy nagy ajándék, a megkönnyebbülés vár rád!

Előfordulhat, hogy komótosabb leszel, értékelni kezded az antikvitást, biztonságra törekedhetsz a szokásosnál is jobban. Gondolataidat hangsúlyosan foglalkoztathatja az elmúlás gondolata, ennek hatására előfordul, hogy kutatni kezded a végső igazságot. Ennek a legkönnyebb útja a meditáció. Lehet egy tendenciád arra, hogy elejts kisebb hazugságokat, hogy kivághasd magad, hogy ne essen bajod. De sajnos könnyen rajtakaphatnak, úgyhogy inkább ne tedd! Ha előfordul veled ehhez hasonló eset ebben a hónapban, a megoldás az lesz, hogy igazat mondasz. Mondja igazat, ne félj a következményektől, az igazság szabaddá tesz, megszűnik a rajtad lévő nyomás!

Érezheted azt is, hogy elnyomnak és a körülmények áldozata lettél, még magaddal is képes leszel elhitetni, magadnak is képes lehetsz hazudni… ne lépj erre az útra. Mondj igazat! Fel kell ismerned, hogy nem vagy áldozat, van választási lehetőséged! Ha hasonló érzések lesznek úrrá rajtad ebben a hónapban, kezdj el meditálni. A meditáció által képes vagy megtapasztalni a végső, legnagyobb szabadságot.

Disznó

Növekedés, fejlődés, kiteljesedés időszaka ez neked, hogy tovább fejlődj azon a területen, ami aktuálisan foglalkoztat. Ebben a hónapban végre felkerülhet az i-re a pont. Hihetetlenül megnőhet kreativitásod, találj olyan területet ahol ki tudod magadból adni, amin keresztül ki tudod fejezni ezt a kreativitást. Kezdj el egy olyan kreatív tevékenységet, ami a leginkább érdekel.

Válaszutak érkezhetnek neked ebben a hónapban, több választási lehetőséged is adódhat, ha kész vagy változtatni. Hogyha a párkapcsolatodban problémák adódnak, ebben a hónapban érdemes családállításra menni, párkapcsolati könyveket olvasni.

Patkány

Nagyon empatikus leszel ebben a hónapban, erősen fogod érezni az emberek érzéseit, nagyon magas lesz az eq-d, és csak olyat fogsz tenni, amivel érzelmileg támogatni tudod majd a környezetedet.

Együtt érzel a másikkal, figyelsz a másikra, lelki szemetesládaként érzelmileg fel tudod húzni az embereket magad körül.

Az is előfordulhat, hogy akitől a legkevésbé vártad volna, hátba támad, és érzelmileg nagy vágást okoz ezzel neked.

Ezt az elárultság-érzést – ha ez előfordul veled - segít tudatosítani és megérteni, hogyha tudod, hogy mikor, kivel tettél ilyet a múltban. Mert ha lesz most ilyen érzésed, az nem lesz más, mint a múltban történtek visszajárója.

Bivaly

Ebben a hónapban mindent alaposan megtervezel, de a megoldás teljesen máshogy alakul majd. Azt fogod tapasztalni, hogy a dolgok jól alakulnak, hagynod kell magadat vezetni, mert olyan megoldások születhetnek, melyeket nem tudsz kontrollálni.

Társulhat bizonytalanság, félelem érzés ehhez a hónaphoz, hogy mi van ha nem tudom ezt vagy azt megcsinálni… de ha jól és bölcsen figyelsz, a változási lehetőséget látod majd magad előtt, az élet vezetni fogja az utad. Fontos, hogy hagyd magad vezetni, ez a megoldás, mert olyan csodás véletlenek születnek, melyeket nem tudsz megtervezni. Ülj be a csónakba tehát, dobd el az evezőket, hagyd magad sodorni es amikor jön a megoldás, kapd el és ragaszkodj hozzá!

Előfordulhat, hogy a gondolkodásod lelassul, komótosabb leszel, érdekelni kezdenek a régi dolgok. Gondolataidat hangsúlyosan érdekelheti az elmúlás, ennek hatására előfordul, hogy kutatni kezded a végső igazságot. Ebben tud neked sokat segíteni a légzésfigyelés, a meditáció. Jellemző lehet ebben a hónapban a félelem-érzés, ami elindíthat a keresés felé, ezáltal a tudatot megnyílik és keresni kezdesz.

Lehet egy tendenciád arra, hogy elejts kisebb hazugságokat, hogy kivághasd magad, hogy ne essen bajod. Emiatt lehet diszkomfort érzésed, ráadásul könnyen rajtakaphatnak. Ha előfordul veled ehhez hasonló eset ebben a hónapban: mondj igazat, ne félj a következményektől, az igazság szabaddá tesz!

Érezheted azt is, hogy elnyomnak és a körülmények áldozata lettél, még magaddal is képes leszel ezt elhitetni … ne lépj erre az útra. Fel kell ismerned, hogy nem vagy áldozat, van választási lehetőséged! Ha hasonló érzések lesznek úrrá rajtad ebben a hónapban, kezdj el meditálni. A meditáció által képes vagy megtapasztalni a végső, legnagyobb szabadságot.

Mely évek tartoznak az állatövi jegyekhez?

Patkány 1936 1948 1960 1972 1984 1996 2008 2020

Bivaly 1937 1949 1961 1973 1985 1997 2009 2021

Tigris 1938 1950 1962 1974 1986 1998 2010 2022

Nyúl 1939 1951 1963 1975 1987 1999 2011 2023

Sárkány 1940 1952 1964 1976 1988 2000 2012 2024

Kígyó 1941 1953 1965 1977 1989 2001 2013 2025

Ló 1942 1954 1966 1978 1990 2002 2014 2026

Kecske 1943 1955 1967 1979 1991 2003 2015 2027

Majom 1944 1956 1968 1980 1992 2004 2016 2028

Kakas 1945 1957 1969 1981 1993 2005 2017 2029

Kutya 1946 1958 1970 1982 1994 2006 2018 2030

Disznó 1947 1959 1971 1983 1995 2007 2019 2031

Szöveg: Csill

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói