Könnyedén felborul ma az egyensúly - Egymondatos horoszkóp: December 18.

2016.december.18.

Mivel az Oroszlán jegyében tartózkodó Hold szembenállásba kerül a Vízöntő-Marssal, a szerelmi, baráti és családi kapcsolatokban könnyen felborulhat az egyensúly. A Vízöntő Mars tippje: egy igazán demokratikus és egyenlőségen alapuló kapcsolatban mindkét félnek joga van nemet mondani időnként. Mivel a Vízőntő-Mars szoros kapcsolatban áll a technikával és a műszaki berendezésekkel, ha vezetned kell, ne lépd túl a megengedett sebességet, nehogy csekket kapj gyorshajtásért. Szíved, keringési rendszered ma kíméletre szorul.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma képes vagy arra, hogy csábító legyél, de arra is hajlamos vagy, hogy ráronts a másikra, és szinte elborítsd, de a körülmények nem kedveznek a családalapításnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem emelkedhetsz a karrieredben a következő fokra, ha nincs legalább valamennyi gyakorlatod abban a munkában, amelynek végrehajtását elvárják tőled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Készíts bejegyzést a blogodban valakiről, akit példaképként tisztelsz, írj neki rajongói levelet, vagy fejleszd tovább a munkáját, és ezt hozd nyilvánosságra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod magához ragadta a pénzügyi irányítást, és ez neked kényelmetlen, akkor próbáljatok elindulni a hatalom demokratikusabb megosztása felé.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Noha számodra a szenvedély is nagyon fontos, a szerelem ébrentartásához fontosabb a monogámia: ha nem érzed, hogy te vagy az egyetlen, baj van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma kiderülhet, hogy egyik barátodra vagy munkatársadra már nem számíthatsz többet, nem áll mögötted, de a szex feloldja a stressz okozta feszültségedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma szétforgácsolod magad nagyszámú társas kapcsolatod között, és ha a szex, erotikává alakul, hatalmas erő lesz, melynek hatására minden kockázatot vállalsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ismerd fel, hogy a családi kapcsolatok irányítása valójában egyfajta fogság, a valódi szabadságot a környezeteddel való ellazultabb kapcsolat révén érheted el.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod szereti halogatni a nagy utazásokat, bevásárlásokat, mert biztonságban akarja tudni anyagi helyzeteteket, te pedig a mának élsz, erről beszélnetek kell.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hidd, hogy képtelen vagy egy bizonyos összegnél nagyobb forgalmat lebonyolítani: nagyobb önbizalommal előnyös változásokra számíthatsz vállalkozásodban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha saját vágyaidat a partnered elvárásai helyezed, azt is meg kell tanulnod, hogy elviseld a másik felháborodását, ami természetes reakció partneredtől.

Halak (02. 20-03. 20.) Félő, hogy szerelemmel, munkával és pénzzel összefüggő ügyekben rengeteg átvágási trükkel találkozol, és ha ez rendszeressé válik, kevés esélyed van a sikerre.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói