18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Közös pornónézés? 3 csillagjegy, akit tuti felizgat

2020.július.25.

A pornó megítélése egyáltalán nem egyszerű, vannak, akik teljesen elutasítják, mert úgy érzik, hogy a pornó lealacsonyítja a nőket. Ugyanakkor, ahogy sok-sok felmérés is kimutatta, a nők is igen gyakran néznek pornót.

Közös pornónézés? 3 csillagjegy, akit tuti felizgat
Fotó: Shutterstock

A felnőttfilmek fogyasztásával persze azért nem nagyon dicsekednek az emberek, és inkább magányos szórakozásként gondolunk rá. Sokan látnak fantáziát abban, hogy a partnerrel közös szexfilmnézéssel dobják fel a szexuális életüket, de aztán sokan meg is állnak a gondolkodásnál. Kínos ilyesmit szóba hozni, hiszen mi van, ha a partnernek nem tetszik az ötlet?

Ahhoz, hogy komfortosak legyünk a saját vágyainkkal, és ezekről beszélni is tudjunk, olyan kapcsolatban kell lennünk, ahol biztonságban érezzük magunkat, ahol tudjuk, hogy a partnerünk nyitott felénk, és támogat bennünket. Lehet, hogy a közös pornónézés tényleg új színt tud vinni a szexuális életetekbe, de csak akkor érdemes kísérletezni vele, ha ez közös döntés, és mindketten benne vagytok.

Természetesen vannak személyiségtípusok, akik inkább nyitottabbak az ilyesmi iránt, naná, hogy ezt a hajlamot befolyásolhatja a horoszkóp. Összeszedtük azt a három csillagjegyet, akiket szinte biztosan izgat valamennyire a közös pornónézés gondolata:

Kos (03. 21-04. 20.)

Tudjuk, hogy a Kos igazán érzéki csillagjegy, határozott elképzelései vannak a saját vágyaikról, jellemző rájuk egyfajta szexuális tudatosság. Az ágyban a Mars vezérli őket, ezért igazán tüzesek az ágyban. A Kos nem fog habozni, hogy újítást vezessen be a hálószobában, ha úgy érzi, hogy fokozhatja a saját és a partnere élvezetét, ez azt is jelenti, hogy a közös pornónézésre is könnyedén rábólint, bár azt valószínűleg nem állíthatjuk róla, hogy túl hosszú ideig lekötné az, amit a képernyőn lát, hiszen a cselekvés jobban érdekli.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Nagyon tudatos csillagjegy, ezért általában nem gondoljuk, hogy különösebben szenvedélyesek lennének. Az Ikrek odafigyel a partnere vágyaira, így aztán, ha valamiről tudja, hogy a partnerét felizgatná, az számára is érdekes. Ráadásul az ágyban a felfedező hajlama is jobban kidomborodik a csillagjegy szülöttjeinek, hiszen a szexualitásban a Merkúr a vezérlő égitestük, akinek az egyik legjellemzőbb tulajdonsága a játékos kíváncsiság. Az Ikrek nem fog nemet mondani a pornóra, és biztosan ebben is a partner igényeit tartja szem előtt.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Bizony, jól ismerjük a Nyilas kapcsolatát a szexszel! Ezt a csillagjegyet a Jupiter mozgatja, ami mindig a terjeszkedésre ösztönzi, arra, hogy másokat elkápráztasson, a Nyilas jegyűeket ez motiválja. Az ágyban állandó újítókként lépnek fel, mindig fejleszteni próbálják a repertoárjukat, és szinte biztos, hogy azért érdeklődnek a pornó iránt is, hogy új impulzusokat szerezzenek. Nem meglepő, ha éppen ő javasolja a közös filmnézést, talán éppen azzal a céllal, hogy a partnere talán kedvet kap képernyőn látottak kipróbálására, Nyilas készen áll erre!

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!