Kritikusabbak lehetünk a szokásosnál!- Egymondatos horoszkóp - július 26. szerda

2017.július.26.

Mivel a Hold a Szűz jegyében jár, nem az a probléma, hogy gondot viselsz a közeli hozzátartozóidra, hanem hogy ösztönösen mindenkiért felelősséget akarsz vállalni, és a személyes szükségleteidre a Hold és a Neptunusz szembenállása miatt egyszerűen nem marad időd és energiád. A Merkúr ma jegyet vált: augusztus végéig uralmi helyzetében, a Szűzben folytatja pályáját, de szeptemberben még visszatáncol az Oroszlánba. Az elkövetkező időszakban szeretjük kielemezni a dolgokat, és alaposan megvizsgálni minden részletet, de kritikusabbak lehetünk a szokásosnál.

Kritikusabbak lehetünk a szokásosnál!- Egymondatos horoszkóp - július 26. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Vállalj pluszmunkát, másodállást, nyugodtan ásd bele magad a részletfeladatokba, de a nap arra is alkalmas, hogy bejelentkezz a fodrászhoz, kozmetikushoz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha az érzelmeid helyett az eszedet használod, könnyen meggyőzheted a párodat egy problémának az általad javasolt megoldási lehetőségéről, csak ne akadékoskodj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még ha nem is vagy valami házias, a takarítást senki sem fogja elvégezni helytetted, essél túl rajta, de ne csinálj nagy ügyet jelentéktelen apróságokból.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma olyan ajánlatot kapsz, amelyet nagyon meg kell fontolnod, de ne félj, józan eszed megóv ebédidőben egy melléfogástól, de az irataid között is rendet tehetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sajnos az a legnagyobb hibád, hogy képtelen vagy odafigyelni pénzügyeid apró részletekre, ma mégsem ártana listát készíteni, és mindent feljegyezni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Feltűnő lelkesedéssel fogadod párod szexre vonatkozó indítványát, de alkalmanként nem ártana egy-egy értelmes szót is váltani, bensőségesen elbeszélgetni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma óvakodj a főnököd és rokonaid bírálatától, de megkönnyítené a munkádat, ha felettesed adna egy listát, amelyen felsorolja legfontosabb tennivalóidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha tökéletességet követelsz partneredtől vagy barátodtól, és állandóan kritizálsz másokat, a modorod csírájában fojtja meg az őszinte beszélgetéseket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkatárssal vagy főnökkel szeretkezni minden szempontból helytelen lenne, ha pedig érzelmekről van szó, helyesen teszed, ha ki sem nyitod a szádat.

Bak (12. 22-01. 20.) Az első intelligens pasit, akivel nyaralásod vagy hivatalos utazásod közben összefutsz, akkor sem tudod elfelejteni, ha később esetleg útilaput köt a talpadra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nem romantikázod túl a kapcsolataidat, de mivel a kelleténél több figyelmet szentelsz az üzletnek, talán ezért szűröd össze a levet valakivel, aki jól keres.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha azt akarod, hogy a párod meghallgasson, és megszerezd a figyelmét, akkor ne áraszd el kritikus megjegyzésekkel, inkább gyakrabban dicsérgesd.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói