Legjobb barátod többet akarhat tőled - Egymondatos horoszkóp: június 4.

2020.június.4.

A Nap és a Vénusz együttállása az Ikrekben kellemes hangulatot, jó kapcsolatteremtő és üzleti készséget jelez. Humorérzékedet is megcsillogtathatod, tudatába kerülsz saját vonzerődnek, de hajlamos lehetsz kényeztetni magad és két kézzel szórni a pénzt. Mivel szükséged van változatosságra, menj társaságba, add át magad az élvezeteknek, vesd be flörtölési tudományodat, a nárcizmusodból viszont vegyél vissza egy kicsit. Szerezz örömet szeretteidnek, lepd meg őket váratlan ajándékkal, de mivel a Vénusz még mindig hátrafelé halad, nem ajánlatos házassági terveket szövögetni, drága cuccokat vásárolni.

Legjobb barátod többet akarhat tőled - Egymondatos horoszkóp: június 4.
Fotó: giphy


Kos (03. 21-04. 20.)
Amikor a világhálón felbukkan végre egy olyan pasi, aki számításba jöhet, a fejeden kigyullad a zöld lámpa, de a kiprovokált randi nem a terveid szerint alakul.

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnéd előteremteni az álomotthon megvásárlásához szükséges anyagiakat: a pénz ugyan ma könnyen jön, te viszont könnyű szívvel költekezel, vásárolgatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyasvalakire vetsz szemet, aki a színház vagy a művészet világába tartozik, de vigyázz, mert szalmaláng természeted miatt megfontolatlan döntést hozhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Látogasd meg beteg rokonaidat, és ha közülük valaki anyagi segítségre szorul, siess, hiszen kétszer ad, aki gyorsan ad, régi ismerős ajánlatára viszont mondj nemet!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy véled, jó haverok vagytok, de kezd kicsit melegedni a helyzet, s ha úgy érzed, ez a kapcsolat valamivel több, mint barátság, tisztázni kéne a dolgokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) A munkádból pénzt látsz, s ha eddig nem ábrándoztál a munkahelyeden, most mégis megbűvölten bámulsz főnöködre: kétség sem fér hozzá, elment az eszed!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Utazás közben belemerülhetsz a kulturális és érzéki örömök pezsgőfürdőjébe, üzleti ajánlatot is kaphatsz, de ne keverd össze a pénzt és a barátságot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a párod bőre alatt is pénz van, nem gondolod, hogy kiemelkedő szeretői és üzleti teljesítményeidért ma igazán megérdemelnél egy kis jutalmat?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Barátaid sikerei rád is kedvező fényt vetnek, hízeleg a hiúságodnak, hogy sokan tülekednek érted, de kollégád kedvességét ne fogd fel a szerelem jelének.

Bak (12. 22-01. 20.) A magasabb fizetés reményében változtathatsz a munkádon, irodai románcod, pedig, amely nem jár semmiféle elkötelezettséggel, nagyon izgalmas tud lenni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Foglalkozz a hobbiddal, kedvesed is készen hozza a programokat, de egyelőre ne kötelezed el magad mellette, mert lehet, hogy viszonyotok csak futó kaland lesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha mostanában fontolgatod új lakás vásárlását, sok eladót találhatsz, akik mind azon lesznek, hogy üzletet kössenek veled, de érdemes távmunkát is elvállalni

Ez is érdekelhet

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk