Légy óvatos anyagiak tekintetében! - Egymondatos horoszkóp - február 8.

2018.február.8.

A nap első felében, amikor a Skorpióban lévő Hold haragban áll a Vízöntő-Vénusszal, ne tekints potenciális partnernek egy olyan pasit, aki nem áll készen egy tartós kapcsolatra. Üzleti vállalkozásod kudarccal végződhet, de anyagi javaid őrzésében sem árt a szokásosnál nagyobb óvatosság. Titkaidat ne oszd meg senkivel, délután azonban, amikor a Hold már belép a Nyilasba, ha kimozdulsz otthonról, feltöltődhetsz új élményekkel. A Hold és a Vízöntő-Merkúr barátságos kapcsolata este kedvez a tárgyalásoknak, de az sem árt, ha vidám történeteket vagy útleírásokat olvasol.

Légy óvatos anyagiak tekintetében! - Egymondatos horoszkóp - február 8.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha meglátogatod a barátaidat, csak annyira tegyél ki magadért, amennyire pénztárcád engedi, de a nap második felében jót tenne a sportolás vagy az utazás.

Bika (04. 21-05. 20.) Általában egyedül dolgozol, de ma csapatmunkában kell megoldanod egy feladatot, s mivel a hűséggel hadilábon állsz, talán viszonyt kezdesz egyik üzlettársaddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A gondok-bajok ellenére egészen jól haladsz munkáddal, a délelőtt folyamán viszont óvakodj a féltékenységtől, de a karrieredet illetően se lépj mellékvágányra.

Rák (06. 22-07. 22.) Vigyázz, mert ha sokkal többet vársz el a párodtól, mint amit megkaphatsz, ne is csodálkozz, hogy amikor kezdene komolyra fordulni a dolog, lelép.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csak magadra neheztelhetsz, amiért eltúloztad egy kapcsolatnak a jelentőségét, hiszen az a pasi, aki csak büszkélkedni akar veled, nem érdemel igaz szerelmet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkád, rokonaid vagy vállalkozásod miatt utaznod kell, talán nem is egyedül mész el, egy olyan pasi kísér el, akivel nemcsak munkakapcsolatban állsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Elvileg jó nap a vásárlásra, de méregdrága dolgokat ne vegyél, kirakatnézés közben viszont összefuthatsz valakivel, aki kellemes percekkel ajándékoz meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem számít, milyen a szexuális stílusotok, rögtön aggódni kezdesz, ha a párod eltér a normától, valamit másképp csinál: gyanakodni kezdesz rajta, hogy miért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A nap első felében ne szexelj, de ne is üzletelj olyan pasival, aki nem vállal föl a nyilvánosság előtt, ráadásul úgy váltogatja a barátnőit, mint más a fehérneműjét.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma szívesen vásárolgatsz, és nagy hangsúlyt fektetsz a szexis fehérneműkre, pedig a szerelem nem az olyan külsőségeken múlik, mint a divatos ruhatár.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Reggel csökkentsd minimálisra azoknak a helyzeteknek számát, amelyekben a szakmai féltékenység elszabadulhat, este viszont kellemes társaságod lesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem tudsz ellenállni a kísértésnek, hogy féltékeny legyél, vegyél részt egy olyan előadáson, amely az érzelmi problémákról szól, például az intimitásról.

Ez is érdekelhet

Lézeres szőrtelenítés: kiknél lehet a leghatásosabb a végeredmény?

Lézeres szőrtelenítés: kiknél lehet a leghatásosabb a végeredmény?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.