Legyél ma nagyon óvatos, ha a neten ismerkedsz- Egymondatos horoszkóp - január 13. szombat

2018.január.13.

A Vénusz és az Uránusz quadrát fényszöge arra figyelmeztet, hogy merő időveszteség arra pocsékolni idődet és érzelmeidet, hogy megtartsd olyan partner szeretetét, aki képtelen tartós elkötelezettséget vállalni. Mivel ezen a hétvégén képtelen vagy elviselni kapcsolatodban az egyhangúságot és a rutint, felébredhet benned a vágy, hogy valami őrült kalandot élj át. Tehernek érezheted másokkal szembeni kötelezettségeidet, és lázadással reagálsz, ha bárki is megpróbálja megnyirbálni önállóságodat és szabad mozgásteredet. Bármennyire is szeretnél kilépni megszokott vagy unalmassá vált kapcsolatodból, tartsd észben, hogy mindig könnyebb feladat egy ellaposodott köteléket felfrissíteni, mint végleg kilépni egy kapcsolatból - a szakítás vagy válás miatt ugyanis rosszabb anyagi helyzetbe kerülhetsz.

Legyél ma nagyon óvatos, ha a neten ismerkedsz- Egymondatos horoszkóp - január 13. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi, anyagi ügyekben melléfoghatsz, főnököd felkavarhatja az érzéseidet, állandóan ingerült vagy, ráadásul a lehető legalkalmatlanabb emberrel üzletelsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem jössz ki a főnököddel, ha megszűnt az állásod, akkor egy külföldi ajánlat első blikkre talán csábító, de ha jobban meggondolod, elhamarkodott döntés.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Barátnak, partnernek ne adj hitelt, mondj le egy randit, mert partnered nem lelné most örömét benned, de pénzügyekben sem érdemes ma másokra számítanod.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy vérnyomásod a munkahelyi vagy párkapcsolati problémák miatt a plafonra ugrik, és nem hagyhatod, hogy valaki, akitől a jövedelmed függ, elcsábítson.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyi vonzalmad vagy távkapcsolatod halott dolog, legalábbis férjkeresés szempontjából, de ma még a munkaviszonyod is veszélybe kerülhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne keverd az üzletet és az élvezetet, a mai randin eszedbe se jusson kifizetni a számlát, és egy váratlanul adódó szerelmi kalandba sem kellene fejest ugranod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a lehető leglehetetlenebb pasiba habarodtál bele, egyszer úgy érzed, nem tudsz nélküle élni, majd legszívesebben kiadnád az útját - talán meg is teszed.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered, rokonod vagy kollégád kiboríthat, de a munkahelyi etyepetyét is kerüld, ne küldj e-mailen kompromittáló üzenetet egyik különc kollégádnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne vegyél drága ajándékot kedvesednek a kapcsolat elején, mert azt fogja hinni, hogy meg akarod vásárolni a vonzalmát, de ma a szerencsejátékokat is mellőzd.

Bak (12. 22-01. 20.) Családi esemény, lakásügylet bonyolításakor stresszes helyzetekre számíthatsz, de örülj, ha egy partnerjelölt eltűnési magánszámát ismeretségetek elején veti be.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Legyél ma nagyon óvatos, ha a neten ismerkedsz, és ha valaki nem hív fel a randevú másnapján, hogy újra elhívjon valahová, akkor az illető nem kíváncsi Rád.

Halak (02. 20-03. 20.) Hitelügyletre ráfázhatsz, és a mai napon tudomásul kell venned, hogy ami az életben jó, azt nem kaphatod meg ingyen - ez igaz a pénzre és igaz a barátságra is.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!