Innen tudod, hogy a jelenlegi párod a lelki társad-e

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb cikkében arról ír, hogyan találhatod meg életed szerelmét az asztrológia szerint, de segít az olyan fogalmak magyarázatában is, mint az ikerláng, a dukál pár vagy a lélektestvér pár.

Ikerláng, lelki társ - mit jelentenek ezek a kifejezések, és honnan tudod, hogy a jelenlegi párod milyen szerepet tölt be az életedben?
Ikerláng, lelki társ - mit jelentenek ezek a kifejezések, és honnan tudod, hogy a jelenlegi párod milyen szerepet tölt be az életedben?
Fotó: Profimedia

A mai rohanó világban nehéz olyan párt találni, akivel mindig minden stimmel. Annyi külső hatás ér minket, hogy sokszor mindent meg szeretnénk élni, és keressünk valamit vagy valakit, amiről nem is tudjuk pontosan, hogy mi az. Nagyon fontos, hogy két ember hogyan viszonyul egymáshoz, nem biztos, hogy a lelki társad lesz a férjed, vagy a gyerekeid apja. Tisztában kell lenned azzal, hogy a párkapcsolatod miről szól. Ugyanis, ha nem egyformák az igények, akkor az egy idő után gondot tud okozni.

Mi a jó párkapcsolat titka

Tudnod kell, hogy a másik mit is szeretne pontosan. Futó kapcsolatot vagy tartós kapcsolatot, esetleg már a megfelelő partnerrel meg is állapodna. Tudnod kell, hogy a másiknak milyen a habitusa, a személyisége, és úgy kell felé közeledni. Ha a kapcsolat elején valamit nagyon szeretsz a párodban, de később az agyadra megy, akkor bizony meg kell, hogy szólaljon a vészcsengő, ugyanis az a kiszeretés előkapuja. Fontos, hogy tisztázzuk már a kapcsolat elején, ha valami nem tetszik, és azt a párunk tudomására kell hozni, ugyanis később csodálkozni fog, ha eddig szeretted, akkor most miért nem. Ha a párod nem figyelmes a kapcsolat elején, akkor nagy eséllyel később sem lesz az. Fontos, hogy ne ruházd fel párodat olyan tulajdonságokkal, ami nem jellemző rá.

10 dolog, amit vizsgálj meg a kapcsolatodban!

Törődtök még egymással? Beszélgettek esténként, hogy kinek milyen volt a napja? Együtt mentek aludni, vagy egyikőtök még órákig tévézik? Milyen a szexuális életetek? Vannak közös programjaitok? Milyen az egyensúly a férfi-női energiák között? Nevettek eleget? Tudtok egymástól bocsánatot kérni? Sértegetitek egymást? Kapsz pozitív megerősítést a párodtól, vagy csak a kritizálás maradt? Vannak még közös céljaitok?

Nagyon sok másik kérdésem is lehetne, de a két legfontosabbat még fel sem tettem: szereted és tiszteled a párod? Ugyanis, ha erre a két kérdésre valamelyik nem, akkor megette a fene, bár a szeretetet vissza lehet hozni, a tiszteletet sokkal nehezebb.

Szerelmi horoszkóp: Mutatjuk, mit és kit hoz számodra a tavasz

Szerelmi horoszkóp: Mutatjuk, mit és kit hoz számodra a tavasz

Honnan tudod, hogy a lelki társaddal találkoztál-e?

Ki is a lelki társ? Olyan valaki, akit előző életünkből már ismerünk? Lehet egy élet alatt több lelki társunk? Nagyon nehéz erre megfelelő választ adni, de egy biztos: a lelki társad felismered. Azonnal. Van valami olyan érzésed, mintha már találkoztatok volna, de rossz hírem van! Lehet, hogy ő nem így fog érezni irántad. Az sincs kőbe vésve, hogy egy lelki társunk van életünk folyamán. Sokszor fordul elő olyan, hogy a gyerekkori szerelmeddel egy későbbi időszakban újra találkozol, és ott folytatjátok, ahol abbahagytátok 20 évvel azelőtt. Nem biztos, hogy a lelki társunkkal lesz közös gyerekünk, otthonunk, és még sorolhatnám.

Szerelmi kapcsolatok időbeli lefolyása

A Vénusz, a szerelem istennője határozza meg a kapcsolatok első 8 hónapját: ebben az időben a feromonok uralkodnak, minden szép és jó. Utána jön a Mars hatása, ami az akaratunkért felelős, ez a kapcsolat második év végére hozhat érdekes helyzeteket, kezdődhetnek a problémák, veszekedések. Ha ezek után is együtt maradunk, onnantól számít kapcsolatnak. A hetedik évben jöhetnek a nehézségek és a megpróbáltatások, amit a Szaturnusz ural, de az Uránusz jegyváltása megújíthatja a kapcsolatot.

Érdekesség, hogy az asztrológusok párkapcsolati elemzésénél három kapcsolat típust különböztetnek meg:

  1. Lélektestvér pár: Azonos lélekcsoportba tartoztok, sokszor voltatok már együtt, nem ez az első közös kapcsolat. Bajtársiasság jellemző. Ha valaki a lélek testvéred, biztosan közel van a születési dátumotok egymáshoz, sokszor azonos napon születtetek, a személyes bolygók között tanító vagy harmonikus jellegű kötés van, a külső bolygók azonos helyen tartózkodnak a képletetekben, van közöttetek kötődés, ugyanis a nagy életciklus fényszögek egyszerre hatnak, így hasonló dolgokat éltek meg. A kapcsolat állati kényelmes tud lenni, a kezdeti lángolást nyugodt, szeretet energiában kiegyensúlyozott kapcsolat követi, de egy idő után unalmassá válhat. Ha a hétköznapokat fel tudjátok dobni, akkor tartós kapcsolat lehet belőle.
  2. Duál pár: Itt nem beszélünk korkülönbségről, bármennyi lehet. A kapcsolatok 80 százaléka duál pár. Amikor megismered, az az érzésed van, hogy ő az etalon. Úgy érzed, hogy ő a nagy Ő. Nagyon intenzív a testi vonzalom, de ez sajnos hamar el is múlik. Ezekben a kapcsolatokban szeretik a legtöbb szerepjátékot játszani, ahol sokkal jobb színben szeretnék magukat feltüntetni, és később ebből gondok lesznek. Ha meg akarod menteni a kapcsolatod, mint minden kapcsolaton, ezen is sokat kell dolgozni. Itt kifejezetten fontos egymás felé a tisztelet és a kommunikáció. Ha meg tudjátok beszélni a kezdeti problémákat, lehet belőle hosszú távú kapcsolat. 
  3. Ikerláng: Ez a kapcsolatok közül a legnehezebb, általában nagy a korkülönbség, a külső közeg sokszor nem is érti a kapcsolat lényegét. Első látásra talán nem is volt szimpatikus, de később, szép lassan alakul ki a szerelem. Sokszor a kapcsolat intellektuális alapokon indul el, csodálat a tanárod, vagy olyan ember felé, akire felnézel. Ezek a kapcsolatok karmikusak és nehezek, sok lehet benne a nehézség. Mindenki ilyen kapcsolatra vágyik, pedig itt lehet a legtöbb a karmikus feladat. 

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Merülj el az asztrológiában szakember segítségével:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg a legjobb barátja gondjaira bízta Katalin hercegnét - de nem ő a trónörökös egyetlen bizalmasa

Vilmos herceg a legjobb barátja gondjaira bízta Katalin hercegnét - de nem ő a trónörökös egyetlen bizalmasa

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)