Ma a combfeszesítő edzésed kifejezetten hatásos lesz - Egymondatos horoszkóp - Május 2.

2018.május.1.

Mivel a Nyilasban lévő Hold ma szembenállásba kerül az Ikrek-Vénusszal, rendkívül erős vonzalom alakul ki a férfiak és a nők között, az ágyban is remekül megértik egymást, de tilos kritizálni a partner szexuális teljesítményét. Megeshet viszont, hogy egy megbízhatatlan, csapodár személy hurrikánként dúlja fel az életedet, izgalmassá téve azt, de sajnos ugyanekkora sebességgel távozhat is mellőled. Kapcsolatodat csak akkor érezheted kielégítőnek, ha hiányzik belőle a féltékenység és a túlságosan szoros összetartozás igénye.

Ma a combfeszesítő edzésed kifejezetten hatásos lesz - Egymondatos horoszkóp - Május 2.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvező időpont kapcsolattartásra és utazásra, de egy vadidegen pasival mégsem kezdhetsz útközben szerelmi kalandot, hiszen nem tudhatod, mi a valódi szándéka.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne érezz bűntudatot, ha a párod rád költi a pénzét: a "ki-ki –fizesse- a- magáét"- rendszer rendjén való barátok közt, de nincs keresnivalója egy intim kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem mindegy, hogy pároddal együtt dolgoztok-e érzelmi fejlődéseden, vagy az ő közreműködése nélkül próbálod megvalósítani: a kettő között nagy a különbség.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem tudsz határozni állásügyben, ha több időre van szükséged, mondd meg, de ha fehérjeallergiára vagy hajlamos, mindenképpen tarts húsmentes napot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha valakivel, akire szemet vetettél, dűlőre akarsz jutni, vess be minden flörtölési taktikát, évődj vele, s küldj félreérthetetlen szexuális jelzéseket a másik felé.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kétségbe vonhatják üzleti rátermettségedet, de combfeszesítő edzésed hatásos lesz, bőröd üdeségének megóvása miatt pedig sétálj minél gyakrabban a szabadban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap arra való, hogy ismerkedj, tanulj, kirándulj, de nehéz lesz valakit elérned telefonon, és egyáltalán nem biztos, hogy visszahív téged az, akit kerestél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ebben az időszakban a pénz a házastársi konfliktusok első számú forrása: ha túl sokat adsz szeretteidnek, csak felelőtlenségre és pazarlásra bátorítod őket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma kapóra jön egy laza kis kaland, amibe örömmel beleveted magad, amíg a barátnődre vársz, de az sem kizárt, hogy egy kis szerelem is belejátszik az ügybe.

Bak (12. 22-01. 20.) Nemcsak a munkahelyi teendők miatt vagy ilyen feszült, hanem azért is, mert úgy érzed, társadból hiányzik az igény, hogy megossza veled az életét, problémáit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma megfutamodhatsz az elköteleződés elől, mert az a kilátás, hogy hosszabb távra a párodhoz láncold magad, rettegéssel tölt el, de a hangulatod mégis pozitív.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha pároddal vagy egyik kollégáddal ideális családot akarsz összeboronálni, vedd észre, hogy nem tudna boldoggá tenni, nincs meg benne ez a képesség.

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének