Ma a családod lesz a legfontosabb - Egymondatos horoszkóp - május 26. vasárnap

2019.május.26.

Gyermeknapon a Hold a Halak jegyében jár, jóindulatú fényszöget képezve a Bika-Uránusszal és a Rák-Marssal. Legyen a beígért családi kiruccanás napja ez a mai, de ha ahhoz támad kedvetek, nézzetek meg egy fantasztikus elemekben bővelkedő mesefilmet! Azokért, akik fontosak számodra, mindent megteszel, nálad önzetlenebbet most senki sem kívánhat. Intuíciód, kreativitásod, művészi hajlamod pénzt és elismerést hozhat számodra, de lehetőleg ne foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek racionalitást és gyakorlatias hozzáállást igényelnek! Ma különösen jót tesz az úszás.

Kos (03. 21-04. 20.) Nagyon ügyelj arra, mit eszel, mit iszol, gyógyszert, ampullát könnyen felcserélsz, és ha fenntartás nélkül hiszel mások becsületességében, könnyen becsaphatnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem kell hegyeket elhordanod ahhoz, hogy barátaid, feljebbvalóid és rokonaid szeressenek, de ha odafigyelsz rájuk, mindig jóindulattal lesznek irántad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkádban kieshetsz a ritmusból, de ha úgy segíthetsz egyik barátodnak, hogy közben te is jól jársz anyagilag, akkor nem csinálsz rossz boltot.

Rák (06. 22-07. 22.) Kerüld az élvezeti cikkeket, de ha csak egy mód van rá, keress fel a barátnőddel vagy üzletfeleddel egy élményfürdőt, vagy nézzetek meg egy romantikus filmet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne legyél túlzottan jóhiszemű, ha üzletről van szó, és a párod vagy egyik rokonod azt akarja, hogy társulj a cégéhez - jogod van megtudni a részleteket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod vagy egyik megbízód össze akar házasodni veled, az csak üzlet lenne… kölcsönös előnyök alapján - azt viszont ne hagyd, hogy a barátnőd kihasználjon.

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha még ma is dolgoznod kell, ne vállalj el olyan munkát, ami nem hoz pénzt, de jót tesz a párodnak, ha ráébred, hogy nem ő az egyetlen üzletember a világon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Gyermeknapon a gyengédség, az önfeláldozás és a figyelmesség szeretteid számára fontosabb, mint a pénz - mindezek az önzetlen szeretet apró tanújelei.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma fennáll a veszély, hogy első benyomásodban később csalódnod kell, és ha a külvilág nem szolgál izgalmakkal, hallgass zenét vagy nézz meg egy jó filmet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha hajlandó vagy tudomásul venni gyermeked és rokonaid szükségleteit, azzal mindannyian nyertek, de nehezen fogsz ellenállni vállalkozó társad vonzerejének.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, kevesebbért dolgozol, mint amit megérdemelsz, keress olyan munkáltatót, aki tudásodnak és értékednek megfelelően fog megfizetni.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem baj, ha ma a gyermekednek élsz, és ha este vacsorázni mentek, hálás leszel az égnek, hogy összefutsz valakivel, aki pompás üzleti ajánlattal áll elő.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján