Ma a figyelem középpontjába kerülhetsz - Egymondatos horoszkóp - október 14. szombat

2017.október.14.

Mivel a Hold ma az Oroszlán jegyében tartózkodik, ráadásul a Vénusz is ma lép be a Mérlegbe, a figyelem középpontjába kerülhetsz. Nyílt természeted, magabiztos fellépésed és hihetetlen sármod minden pasi szívét hamar megnyeri. Ragyoghatsz, csilloghatsz, és ha rendelkezel művészi hajlamokkal, ma bátran kiállhatsz a reflektorfénybe. A hold helyzete kedvez a reprezentálásnak és a költségesebb szórakozásoknak, de hajlamos vagy drámába illő érzelmi kitörésekre. Ha azt szeretnéd, hogy a hajad dúsabb, igazi oroszlánsörény legyen, akkor most vágasd le.

Kos (03. 21-04. 20.) Koncert, színház, randevú, mozi… teremts ma alkalmat a szórakozásra, kimozdulásra, de attól se riadj vissza, hogy kifejezd kedvesed iránti őszinte csodálatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Örömmel készülsz egy családi eseményre: otthonod berendezésébe és vendégeid fogadásába ma beleadod szívedet-lelkedet, szakácsművészeted sem mindennapi.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Társaságkedvelő, barátkozó természetedet ügyesen kamatoztathatod eladóként, íróként, tanítóként vagy humoristaként, de szívesen hivalkodsz szavaid erejével.

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezed, ha ajándékokat vehetsz magadnak és szeretteidnek, de mivel ragaszkodsz a státuszszimbólumokhoz, félő, hogy nem törődsz azzal, hogy túlköltekezel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szárnyakat kapsz a sikertől, az ma szóba sem jöhet, hogy sikertelennek lásd magad, de ha mindig te akarsz a legjobb lenni, ez hihetetlenül fárasztó.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felébred benned a játékszenvedély, kedvet érzel ahhoz, hogy szerencsét próbálj a kaszinóban vagy a szerelemben, de kísérleteid ma még nem vezetnek eredményre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a külsőségek sokat számítanak neked, most igazán nem lehet okod panaszra, de ha rangos társasági eseményre kapsz meghívást, előtte keresd fel a fodrászt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A sikert számodra ma a hivatásbeli siker jelzi, felküzdheted magad a csúcsra, és ha közönség előtt kell szerepelned, nagyon kedvező visszajelzést kaphatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az utazás, az ismeretlen tájak felfedezése fokozza szabadságérzetedet, de vajon nem tennéd jól, ha külföldi üzletfeledet, egy hús-vér pasit is az ágyadba cipelnél?

Bak (12. 22-01. 20.) Nem volna éppen rossz ötlet bejelentkezni a kozmetikushoz, és a kedvesednek rengeteg pénze van - ki van kövezve az út a bankig és a közös bankszámláig.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikert akarsz elérni az életben, hogy így bizonyítsd a párodnak, hogy kiérdemelted a szerelmét, de azt már nehezen viseled el, amikor a társadat bálványozzák.

Halak (02. 20-03. 20.) Reméled, hogy egyik munkatársad éppúgy vonzódik hozzád, mint te hozzá, de gondolhatnál arra is, hogy a banán és a halak csökkentik a szívpanaszok kockázatát.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói