Ma a figyelem középpontjába kerülsz - Egymondatos horoszkóp: december 29.

2020.december.29.

A nap első fele az Ikrekben lévő Hold ösztönzésére leginkább szellemi tevékenységekre, levelezésre és az elmaradt telefonhívások lebonyolítására alkalmas. Mivel a Hold a Kos-Marssal barátkozik, humorérzéked, aktivitásra és csínyre csábító lényed révén a figyelem középpontjába kerülhetsz. A nap második felében, amikor a Hold már a Rák jegyében halad, egy meleg, biztonságot adó otthon az, amire szükséged van. Erősen kötődsz a családodhoz, helyt állsz a szülői szerepben, szívesen gondoskodsz szeretteidről, de ne kezdj el panaszkodni, ha gyermeked megpróbál némi önállóságot kiharcolni. Mivel a Nap a Bak jegyében jár, tartsd észben, hogy sírással, túlzott érzékenységeddel vagy érzelmi zsarolással nem érheted el, hogy, a párod úgy szeressen, ahogy te kívánod.

Ma a figyelem középpontjába kerülsz - Egymondatos horoszkóp: december 29.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt érdemes egyszerre több projektet futtatnod: találd meg azt a feladatot, amelyben az ötleteidet valóra válthatod, de munka után már törődj a háztartással.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel nehéz a két ünnep között pénzt keresni, inkább régi holmik közt kutakodsz, a fényképalbumot lapozgatod, vagy a rokonoknak kedveskedsz ínyenc ételekkel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Plusz bevételeknek örülhetsz, jeleskedsz a kommunikációs iparban, a nap második felében viszont szerezd be a szilveszteri menühöz szükséges alapanyagokat.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében maradj ki egy vitából, egyszerűen csak fogd be a szád, és igyekezz nem nézni anyukád szemébe, nehogy rád sózzon minden házimunkát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt különféle tervekkel zsonglőrködhetsz, de ha szereted a nehezen emészthető ételeket, és súlyproblémával küzdesz, lehetőleg ne egyél édeset, zsírosat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minden, ami a munkával, társasági élettel és barátsággal áll összefüggésben – kedvező, a főzés pedig a nap második felében kiváló híd lehet mások felé.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha utazást tervezel, előtte győződj meg arról, hogy a munkahelyeden minden rendben, gyomrod viszont a nap második felében örülne az egészséges táplálékoknak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A nap első fele nem alkalmas pénzügyi manőverek bonyolítására, ebéd után viszont valaki, akivel egy tanfolyamon találkoztál, serkentőleg hat a szellemedre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fontos a tolerancia elsajátítása társas és családi kapcsolataidban, de ha nem jön össze a szex vagy egy üzlet, lehetőleg ne süteményhegyekben keress vigaszt.

Bak (12. 22-01. 20.) Délelőtt gondot okozhat a sok telefonhívás, melyekre válaszolnod kell, de lehetőleg ne csak a biztonságos otthon és a házi koszt miatt legyen szükséged a párodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az agyad fürgén jár, kreatív vagy, de ha titokban jobb munkahelyre, magasabb fizetésre vágysz, nézz körül, nincs-e a számodra valamilyen kedvező ajánlat.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem válik károdra, ha nem csak a tévé hírműsorait nézed meg, hanem az újságokat is elolvasod, este viszont szakácstudományoddal cserkészd be vágyaid tárgyát.

Ez is érdekelhet

Napi recept: zöldborsó-erőleves

Napi recept: zöldborsó-erőleves

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez