Ma a legnehezebb feladat a párodhoz való közelséget a szabadsággal összeegyeztetni- Egymondatos horoszkóp - november 5. vasárnap

2017.november.5.

A Vénusz-Uránusz szembenállása miatt valószínűleg igazad van, ha nem bízol a párodban, aki nem engedi beszorítva érezni magát, ezért nem is hajlandó szilárd, kötött kapcsolatba bocsátkozni veled. Ma a legnehezebb feladat a párodhoz való közelséget a szabadsággal összeegyeztetni. Ez a fényszög váratlan változásokat okozhat kapcsolataidban, de ahelyett, hogy valami őrültséget követnél el, vagy véget vetnél kötelékeidnek, inkább próbáld megérteni a környezetedben élők függetlenségi igényét. Nem ártana visszafogni őrült költekezési rohamaidat, a pénz miatt pedig ne menj bele olyasmibe, ami árthat a hírnevednek.

Ma a legnehezebb feladat a párodhoz való közelséget a szabadsággal összeegyeztetni- Egymondatos horoszkóp - november 5. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a házasság számodra egyenlő azzal, hogy elveszíted szabadságodat, vagyis feleség leszel, akit korlátoznak, akkor ma inkább a függetlenség mellett döntesz.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkád, munkahelyed megtartása vagy főnököd furcsa pálfordulása miatt életed tele van bizonytalansággal, a stressz pedig hormonszint-ingadozást okozhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Futó kalandba keveredhetsz, de akár tőled, akár a párodtól származik a szabad felépítésű kapcsolat ötlete, akkor el kell szakadnotok a hagyományos elképzeléstől.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkaügyekben, otthoni viszonyokban változások, és ha vonzódsz a cégtulajdonoshoz, tudnod kell, hogy a szexen alapuló kapcsolatok sohasem hosszú életűek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha csak rövid ideje ismeritek egymást a pasiddal, vagy a párod külföldi, bámulatos, meddig juthattok, de néha nem árt félresöpörnöd az illemszabályokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne szégyelld, hogy céged tönkrement, és ahogy eltűnt a siker, vele együtt szeretőd is köddé vált, de legyen merszed a balszerencsés fordulat után újra lábra állni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párkapcsolatod váratlan fordulatot vehet: párod megbízhatatlansága vagy egy félrelépés szétrombolhatja viszonyotokat, ráadásul anyagilag is padlóra küldhet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Óvakodj attól, hogy egy magas fokú izgalommal járó titkos viszonyba bonyolódj, hőhullámok esetén viselj természetes anyagokból készült ruhákat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Partnereddel és barátoddal legyetek szövetségesek és társak, de mindenáron akadályozd meg, hogy kapcsolatotokból rutin legyen, ez a halálát jelentené.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha saját erődből nem telik lakásbérletre, és még a rezsire sem futja, akkor csak munkahely-változtatással kászálódhatsz ki ebből a szörnyű anyagi helyzetből.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ismerkedhetsz a neten, a szabadságot pedig ma az jelenti számodra, hogy utazhatsz, de egy sportkocsi olyan fényűzés, amit nem engedhetsz meg magadnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Titkos viszonyod véget érhet, s jóllehet rengeteget idegeskedsz bizonytalan anyagi helyzeted miatt, mondj nemet egy nem egészen legális ajánlatra.

Ez is érdekelhet

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.