Ma a türelmetlenségedet ajánlatos megfékezni - Egymondatos horoszkóp: december 22. kedd

2020.december.22.

A Kos jegyében lévő Hold reggel a Jupiterrel harmonikus fényszöget alkot, de a Bak-Merkúrt keresztezi: társadalmi, üzleti szempontból az összefogás kifizetődik, növelheted befolyásodat ismeretségi körödben, de a munkádat nem lesz könnyű feladat összeegyeztetni a családi élettel. Vigyázz a szemedre, számítógépezés és vezetés közben tarts pihenőt, migrén ellen pedig ajánlott a fejmasszázs. Ne lepődj meg, ha este kedvesed mellett túlfűtött vagy és izgatott - karácsony táján rajtad is erőt vesz a csodaváró hangulat. Hidd el, hogy ez a vagány pasi éppúgy bolondul érted, mint te őérte!

Ma a türelmetlenségedet ajánlatos megfékezni - Egymondatos horoszkóp: december 22. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Türelmetlenségedet ajánlatos megfékezni, mert ma sok minden eldőlhet: munkák, támogató kapcsolatok sorsa, este talán még egy kalandor pasit is horogra kaphatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Még mielőtt felajánlasz valamit másoknak, vedd figyelembe, hogy az mennyibe kerül neked, és vajon ez az ár nem túl magas-e azért, hogy ismét önzetlen legyél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggyőző fellépéseddel csilloghatsz a társaságban, s szerencsésnek érzed magad, ha párkapcsolatodban saját mozgástered szerves részét képezi egyezségeteknek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha olyan dolgokat mondtál, melyeket megbántál, szabadulj meg a negatív érzésektől, de ha szükséged van egy állásra, kénytelen vagy hízelegni munkaadódnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne avatkozz bele a kollégák vitáiba, de ügyesen intézheted céged közönségkapcsolatait, kötelékfóbiás párodat viszont ne akard terhességgel magadhoz kötni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, ingatlanügyben vagy az üzleti életben olyan lehetőséget fedezel fel, amely kifizetődik, kedveseddel és családoddal is jobb kapcsolatot alakíthatsz ki.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma a pasivadászat és a kreativitás áll reflektorfényben, ám ha üzletkötésről vagy szerelemről van szó, bírd rá a partneredet, hogy világos választ adjon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hatalmas elánnal veted bele magad a munkába, a többiek energiaválságát is te pótolod, jómódú pasid viszont más szabályok szerint játszik, mint te.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Levetkőzöd előítéleteidet, a szerelemért és az anyagiakért hajlandó vagy kockázatot vállalni; de barátnőidnek is feltűnik, hogy van egy szenvedélyes imádód.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma szükséged van arra, hogy annyit beszélhess a pároddal és rokonaiddal, amennyi nem hagy hátra benned hiányérzetet, de ne akard uralni kapcsolataidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Maradj ki a meddő vitákból, de az internethez való hozzáférés révén bármely témában szakértővé válhatsz, és ha összejössz egy félistennel ne állj ellen neki.

Halak (02. 20-03. 20.) Magatartásod meghatározza, mekkora áron adhatod el termékeidet, műveidet, de ha csak a csinos testedet tudod fölajánlani, a cégtulajdonosnál nincs sok esélyed.

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói