Ma akár külföldi állásajánlathoz is juthatsz - Egymondatos horoszkóp - augusztus 31. péntek

2018.augusztus.30.

A Bikában lévő Hold a reggeli órákban együttállásba kerül az Uránusszal, ám a Bak-Szaturnusszal harmonikus fényszöget zár be: ma kifejezetten anyagias és realista vagy. Vannak előnyei, ha azért csinálsz dolgokat, mert mindig is úgy csináltad őket.

Ma akár külföldi állásajánlathoz is juthatsz - Egymondatos horoszkóp - augusztus 31. péntek
Fotó: giphy

Tudod, mi fog történni. Ám a sikerhez vezető legbiztosabb út, ha a hagyományos módszerek és az új, alkotó megközelítés keverékét alkalmazod. Hogy melyikből mennyire van szükség, azt tapasztalataid és ismereteid alapján kell eldöntened. Élvezd a természetet, lehetőleg távol a város zajától, este viszont lásd vendégül a családot.

Kos (03. 21-04. 20.) Tarts nagybevásárlást, de ami a munkádat és a pénzügyeidet illeti, reggel még kipróbálhatsz új módszereket, de később már jobb, ha a biztonságos ösvényen haladsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor találkozol vagy elutazol a pároddal, gondolj arra, hogy a meglepetések tartják ébren kapcsolatodat – ha mindketten új impulzusokról gondoskodtok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spontán, érzelmi indíttatású költekezésed csak pótcselekvés: lehetőleg ne akkor menj vásárolni vagy köss üzletet, amikor leginkább sebezhetőnek érzed magad.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szeretnél már férjhez menni, barátaid közvetítésével összejöhetsz egy már befutott pasival, akivel talán együtt kaptok egy új, jól jövedelmező üzleti megbízást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szorgalom és kitartás nélkül gyakorlatilag lehetetlen érvényesülni a szakmádban, ma viszont váratlan, de előnyös fordulat érlelődik egzisztenciális helyzetedben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül elkerülnöd a bizonytalan helyzeteket, ma hasznos utazást tehetsz, és egy kedves Bika ismerősöd révén akár még külföldi állásajánlathoz is juthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénzügyi siker, családi probléma nyomja rá bélyegét a napra, de a legjobb pillanatban kaphatsz meg egy olyan megbízást, ami fellendítheti vállalkozásodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Úgy akarsz közel kerülni valakihez, hogy közben az önállóságodat is megőrizd, emiatt aztán hol nagyobb közelségre, hol nagyobb távolságra vágysz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Új terveket szőhetsz, amelyek hosszú távra megalapozhatják pénzügyi helyzetedet, a reggeli órákban viszont igazán rád férne egy kis kocogás a közeli parkban.

Bak (12. 22-01. 20.) A pelenkázás, a számlák befizetése után talán már nem olyan romantikus a párkapcsolatod; ha több izgalomra vágysz, térj le viselkedésed megszokott vágányáról.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma ismerd be, elég önző, kiszámíthatatlan és sokkoló módon viselkedsz családod tagjaival: ne élj vissza azzal, hogy alkalmazkodnak szeszélyeidhez!

Halak (02. 20-03. 20.) Az idő alkalmas arra, hogy valamilyen új területen képezd magad, s örömmel észleled, hogy kedvesed vagy egyik idős barátod szinte atyai módon törődik veled.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének