Ma állj a sarkadra, de ne légy agresszív - Egymondatos horoszkóp - március 23. hétfő

2020.március.23.

A hét első napján a Bakban lévő Mars és Plútó együttállásának köszönhetően érvényesítheted érdekeidet másokkal szemben, de tartsd észben, hogy a cél nem mindig szentesíti az eszközt. Ám a barátságos Vénusz-Neptunusz rezgések miatt fel kell ismerned a másoknak tett szívességek és a romantikus gesztusok fontosságát is. Ha céged válságba kerül, szükség lehet újjászervezésre, el kell végezni a "nagytakarítást". Energikus vagy, csak a szélsőségektől és a nyomásgyakorlástól kell óvakodnod. Hatalmat, befolyást és pénzt szerezhetsz, de ne gázolj át másokon, a fair play megszegése ugyanis bukáshoz vezet. Ez a konstelláció gyakran jelez hatalmi harcokat, sérüléseket, pozícióval való visszaéléseket, tömeges katasztrófákat és vészhelyzeteket, viszont emberfeletti teljesítményekre lehetsz képes, de a fertőzésveszély is fokozódik. Ne hagyd magad megfélemlíteni, és ha agresszív emberek támadásától kell tartanod, állj a sarkadra, ne hagyd magad legyőzni!

Kos (03. 21-04. 20.) Nem lesz könnyű betörnöd a hatalom világába, mégse keveredj bele a hatalmi vagy szexuális játszmákba, de ne hagyd, hogy kihasználják segítőkészségedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Házasságodban ne csinálj világrengető problémát a világnézeti különbségekből, tegyél szívességet a barátoknak, de utazás közben vészhelyzetre számíthatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne add föl a karrierről szőtt álmaidat titkos szeretőd miatt, ne vegyél fel kölcsönt, és ne oszd meg másokkal az üzleted feletti hatalom és ellenőrzés jogát!

Rák (06. 22-07. 22.) Éld ki karitatív hajlamaidat, de ha hitvesed vagy főnököd hatalmi sakkhúzásai kiborítanak, most ne várj tőlük frusztráció és erőszakmentes viselkedést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, anyagiakban támaszkodj a megérzéseidre, de ha el akarod kerülni a munkahelyi zaklatást, akkor lépéseket kell tenned a megakadályozására.

Szűz (08. 24-09. 23.) A hatalom és irányítás vágya nemcsak az üzleti életbe, hanem még a szerelmi fészekbe is betolakodhat, párkapcsolatodban sem tagadhatod le valóságot.

Ez a 4 csillagjegy hajlamos leginkább a szorongásra

Ez a 4 csillagjegy hajlamos leginkább a szorongásra

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kizárt, hogy előtérbe kerülnek a családi konfliktusok, de igyekezz megelőzni a fenyegető válságot, de az ügyfeleidnek tett szívességek kifizetődnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egyik kollégád vagy valaki szemétkedik veled, az eszedet használd az öklöd helyett, de ha boldoggá teszed a párodat, te is boldog leszel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a bevételed, egyfajta hatalmi rendszert reprezentál, harcolnod kell a pénzért, ne kerülj anyagi függőségbe, de a szívességeket ne szégyelld viszonozni.

Bak (12. 22-01. 20.) Az emberek mostanában szívesen támaszkodnak rád, hogy helyettük "ringbe szállj", ám a hatalmi harcokból jobb kimaradni, de bókjaidra bók lesz a válasz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha főnököd visszaél a hatalmával, érthető, ha gyanakvó és bizalmatlan leszel - ne hagyd magad megfélemlíteni, de érdemes beszállni a családi bizniszbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Hatalommal, pénzzel rendelkező ismerőseiddel való együttműködésed hasznot hoz, üzletkötésre is alkalmas a nap, de ma talán még a béka is királyfivá válik.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.