Ma át kell értékelned párkapcsolatodat - Egymondatos horoszkóp: szeptember 25, szerda

2019.szeptember.25.

A Mérlegben lévő Vénusz és a Bak-Szaturnusz quadrát fényszöge mind a szerelmi, mind a szakmai és üzleti kapcsolatokat próbára teszi. Csalódást érezhetsz, mert valaki elhagyhat, s hiába próbálsz közeledni másokhoz, elutasításban lehet részed, ráadásul az érzelmek is takaréklángra lettek állítva. Hálátlansággal konfrontálódhatsz, de az sem kizárt, hogy bizonyos kötelékeket csak az anyagiak és a kötelezettségek tartják össze. Tisztában kell lenned azzal, hogy minden kapcsolat munkát, felelősség- és kötelezettségvállalást igényel, de ha úgy érzed, ki kell lépned egy megromlott viszonyból, tedd meg anélkül, hogy elítélnéd a másikat. Ami az az anyagiakat illeti, ez a nadrágszíjmeghúzás időszaka.

Ma át kell értékelned párkapcsolatodat - Egymondatos horoszkóp: szeptember 25, szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Házasságodban, anyagi és hivatásbeli kapcsolataidban elutasításra számíthatsz, a munkád vagy ambícióid görcsös megvalósítása eltávolíthat a házastársadtól.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaiddal, kollégáiddal és a hivatalokkal is meggyűlhet a bajod, munkaviszonyod megszűnhet, de az sem kizárt, hogy csak rangon aluli feladatokat bíznak rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha eddig a párodtól függtél anyagilag, szakítás után tekintsd kihívásnak a pénz- és adóügyek intézését, olyan készségnek, amelyet el kell sajátítanod.

Rák (06. 22-07. 22.) A családban beállt mosolyszünet talán ráébreszt, hogy nem szabad egy olyan pasival összebútorozni, aki önző, és akivel a kapcsolatod eleve kudarcra van ítélve.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyed megőrzéséhez keményen kell dolgoznod, több felelősséget kell vállalnod, de még gondos tervezésre és kapcsolatépítésre is szükséged lehet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Legyél realista: nem érdemes ragaszkodnod egy rosszul működő, súlyos érzelmi és anyagi terhet jelentő kapcsolathoz csak azért, hogy ne legyél egyedül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csalódás, anyagi veszteség árnyékolja be a napot, valakit lecsaphatnak a kezedről, és a bolygók óva intenek attól, hogy magas jelzáloghitelt vegyél fel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Gyanakvásod remélhetőleg megóv attól, hogy a múlt sérelmei és csalódásai megismétlődjenek, de hogy szakítasz valakivel, inkább áldás, semmint büntetés.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne irigyeld azokat, akiknek mostanában jobban megy, s ne csodálkozz, ha barátnőd ezeken a napokon visszautasítja, hogy pénzt kölcsönözzön neked.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel kizárólag a karrierépítéssel törődsz, érzelmi világod beszűkül, de eszedbe se jusson a főnököddel kokettálni, akivel egyébként sem lesz könnyű kijönnöd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem megfelelő módon kérsz segítséget, elutasíthatnak, ha pedig egyáltalán nem kérsz, semmire sem számíthatsz, ráadásul utazás közben is veszteség érhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ebben az időszakban az érdekkapcsolatok befuccsolnak, és csak akkor érhetsz el jelentősebb üzleti sikereket, ha nem kell másokkal szövetkezned, tőlük függened.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?