Ma az öledbe pottyanhat egy nyeremény- Egymondatos horoszkóp - március 1. csütörtök

2018.február.28.

A Vénusz és a Jupiter harmonikus trigon fényszögének köszönhetően jó benyomást tehetsz másokra, érzéki élményekkel kényeztetheted magad: például hangversennyel, külföldi bevásárlókörúttal, különleges ínyencségekkel. Ez a konstelláció kedvez az üzletkötéseknek, az értéknövelő befektetéseknek, a hitelügyeknek, az utazásoknak és a kapcsolatteremtésnek. Ráadásul új lehetőségeket is feltár, melyek külföldiekkel, távoli helyekkel, művészi tevékenységekkel vagy kockázatorientált vállalkozásokkal kapcsolatosak. Peres eljárásokból valószínűleg győztesként kerülsz ki, a szerencsés véletlen pedig összehozhat valakivel, aki a jövőben akár a szponzorod lehet. Alkalmas időpont, hogy kézfogót, esküvőt vagy előszezoni vakációt szervezz.

Ma az öledbe pottyanhat egy nyeremény- Egymondatos horoszkóp - március 1. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha már bekötötték a fejed, párod szerencséjéből neked is kijut, csökkenthetik az adót, amit fizetned kell, de a titkos szerető szerepe nem lelkesít túlságosan.

Bika (04. 21-05. 20.) Új ismerősöd szeretőnek és üzleti partnernek egyaránt ideális, de ha mindenféle romantikus dologra vágysz, tudnod kell, hogy az ő életében az üzleté a főszerep.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amennyiben kedvesed véleménye szerint, akivel együtt dolgozol, te vagy az egyetlen személy, aki a céget újra talpra tudja állítani, fogadd el a felkínált ajánlatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egyik kollégád, aki minden kalandban benne van, arra kér, utazz el vele, csábít ugyan a pasival való együttlét lehetősége, mégse vedd át a soros barátnő szerepét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ingatlanügyben megfoghatod az isten lábát, kedvesed pedig vagy valaki, akivel üzleti kapcsolatban állsz, úgy szervezi a dolgot, hogy a lakásodban kössetek ki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem vakítanak el az érzelmeid, még az üzletkötésnél is érvényesül tehetséged, csak azt nem érted, miért hiszi azt a párod, hogy örökké csak vásárolni szeretnél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nagyobb bevétel a láthatáron, és mivel kollégáid vagy megbízóid ma könnyen megközelíthetnek, egy üzleti vagy szexuális kapcsolatot is továbbfejleszthetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma még az is megtörténhet, hogy öledbe pottyan egy nyeremény, de az sem kizárt, hogy a szerelem vagy a pénz miatt létesített kapcsolatod házasságba ível át.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel az élet túl rövid ahhoz, hogy főzésre pazarold az idődet, a világnak nem lesz vége, ha félkész ételt tálalsz fel a családnak, és nem állsz neki pepecselni.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed számára te vagy az álomnő, még akkor is, ha néha nehezen viseli távolságtartásodat, de most érdemes kreatív vállalkozásba kezdened egyik barátoddal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Soha jobb alkalom a bevételek növelésére: ha munkát vagy üzletet kínálnak, ne legyél szívbajos a fizetség kérdésében, legfeljebb lealkudnak belőle egy keveset.

Halak (02. 20-03. 20.) Megérné szakmai tapasztalatokat szerezned külföldön, a pasidat pedig, aki komoly eséllyel pályázhat az "eszményi szerető" címre, elbűvölheted gazdag fantáziáddal.

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján