Ma az önfeláldozás helyett munkálkodj saját álmaid megvalósításán - Egymondatos horoszkóp: december 19. szombat

2020.december.18.

A mai nap legfontosabb asztrológiai eseménye a Jupiter jegyváltása: a merev Bakot elhagyva egy évig a szabad szellemű Vízöntő jegyét járja be. Az elkövetkező időszakban értékeled az egyéni szabadságot, az együttműködést, nem ismersz osztálykülönbséget, szemléleted pártatlan és demokratikus. A nap első felében a Vízöntő-Hold és a Nyilas-Merkúr kapcsolata arra ösztönöz, hogy a párodat és családod tagjait haverként kezeld. Mivel a huszonegyedik században vagyunk, tetszeni fog az ötlet, hogy csemetéd e-mailben írja meg karácsonyi kívánságlistáját a Mikulásnak. A nap második felében, amikor a Hold már a Halakban úszkál, és a Nyilas-Vénusztól kap támadást, ne bombázd a párodat teljesíthetetlen elvárásokkal, önfeláldozás helyett viszont munkálkodj inkább saját álmaid megvalósításán.

Ma az önfeláldozás helyett munkálkodj saját álmaid megvalósításán - Egymondatos horoszkóp: december 19. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Időzítsd délelőttre megbeszéléseidet, de amíg léteznek számodra értékes barátságok, nem kerülhetsz abba a veszélybe, hogy túlságosan a partneredbe kapaszkodj.

Bika (04. 21-05. 20.) Esztelenség olyasmihez hozzászólnod, amiről az égvilágon semmit sem tudsz, de ne hidd, hogy anyagi áldozataid miatt úgy fognak szeretni, ahogy azt elképzeled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ki kell mozdulnod otthonról, mert ma nem nélkülözheted az emberi kapcsolatokat, de este próbáld meg kideríteni, mi húzódik meg érzelmi feszültségeid mögött.

Rák (06. 22-07. 22.) A pároddal sokat kell tanulnotok egymástól az ágyban, meg azon kívül is, de nem csoda, ha télvíz idején melegségre vágysz: ölelésre vagy egy kellemes fürdőre..

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hódolj be, tedd a helyére azt a pasit, aki fél, hogy világgá kürtölöd, hogy hozzád tartozik, de ha nem találod meg az igazit, akkor rossz helyen keresed.

Szűz (08. 24-09. 23.) Utálod a házimunkát, de egy tevékenységben bebizonyítod, hogy nem vagy hétköznapi teremtés, ám ahhoz, hogy a pasid elvegyen, több időt kellene nálad töltenie.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy a kollégák vagy évfolyamtársak között találod meg az igazit, de az esti órákban könnyen egy balul sikerült virtuális románcban találhatod magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Próbálj meg annyi pénzt kihozni a családi vállalkozásból, amennyit csak lehet, este viszont meglehetősen összezavarhat fölöttébb védtelen, de tékozló partnered.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt remek ötlet a neten flörtölni vagy társkereső hirdetésekre válaszolni, de amikor neheztelsz rokonaidra, képtelen vagy szeretetet és támogatást adni.

Bak (12. 22-01. 20.) Anyagi vagy szakmai gondok esetén kikérheted mások tanácsát, de ha a párodnak nem áll szándékában megállapodni, kénytelen vagy másnál keresni a boldogságot…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Talán észre sem veszed, mikor válsz tehetős barátaid számára érdekessé, de pénzügyi terved kivitelezését ne bízd rokonaidra vagy alkalmatlan személyekre.

Halak (02. 20-03. 20.) Nálad az áldozathozatal összefügg a szerelemmel, de ha föláldozod kívánságaidat, hamar kiürülsz érzelmileg, egy jól fizető megbízásért viszont ne add el magad.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban