Ma be kell vallanod magadnak, hogy túllőttél a célon - Egymondatos horoszkóp: november 5. csütörtök

2020.november.5.

A Hold már a Rák jegyében halad, ezért ne csodálkozz, ha érzékenyebb, gondoskodóbb, anyáskodóbb és háziasabb leszel a szokásosnál. Szeretteid melletted keresik a biztonságot. Ha el akarsz adni valamit, vagy tőkét akarsz szerezni valakitől, a Hold és az Uránusz barátságos rezgései azt sugallják, hogy törődj vevőid, üzleti partnereid és megrendelőid érzelmi szükségleteivel. Az esti órákban viszont, amikor a Holdat a Mérleg-Vénusz támadja, családodban különböző találgatásokra adhat okot, hogy a pasidnak esze ágában sincs egy fedél alatt élni veled.

Ma be kell vallanod magadnak, hogy túllőttél a célon - Egymondatos horoszkóp: november 5. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Törődj a családoddal, segíts a párodnak és szüleidnek a ház körüli munkákban, de ne lepődj meg, ha az együttélés során megváltozik a párod viselkedése.

Bika (04. 21-05. 20.) Mégsem vetették el elképzeléseidet, sőt talán még némi többletpénzt is kicsikarhatsz értük, este viszont ne élj rokonaid állásajánlatával, vagy alávesd magad nekik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Aki ma az önzetlenségedre apellál, nem számíthat kielégítő visszhangra, de még a pasidnak se engedd meg, akit szeretsz, hogy a pénztárcádba nyúljon.

Rák (06. 22-07. 22.) Délután a kapcsolataidra koncentrálj - üzleti viszonyról, közös vállalkozásról lehet szó, ám ha a legjobb barátnőd az anyukád, este vacsorázzatok együtt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Azt akarod, hogy rokonaid és a főnököd is szálljanak le rólad, ezért inkább a kedvükben jársz – békét akarsz, mindenáron, de érvelésed következetlenné válhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Feltehetően egy fontos családi összejövetel előkészítésén munkálkodsz, ahol talán új ismerősökkel is találkozol, de üzletasszonyként ne hagyatkozz a reményeidre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell föladnod a munkádat, és szorgos háziasszonnyá válnod, de ne feltételezd, hogy szeszélyes és különc pasid képes az anyagi gondjait maga megoldani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha utazás közben kalandra vágysz, és odaveted magad egy különc pasi vagy egy híres popsztár lába elé, be kell vallanod magadnak, hogy túllőttél a célon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egyik rokonoddal vagy munkatársaddal gazdasági kapcsolatot tartasz fenn, ez most mindkettőtök számára hasznot hoz, de ne költekezz kölcsönökből.

Bak (12. 22-01. 20.) A magánélet és a munka közti kellő egyensúly megteremtése megnöveli a siker elérésének esélyét, ráadásul egy jómódú pasi is magára tudja vonni a figyelmedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma azon gondolkodsz, hogy remek anya válna belőled, de a mobilod, a technika eme vívmánya a családi összejövetelen a legrosszabbkor kezd csipogni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hidd, a pasik az eszed miatt kerülik a társaságodat, ne játszd meg a butuskát, ám ha drága ajándékot kapsz, tudnod kell, hogy a párod szexet vár el cserébe.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít