Ma bebizonyíthatod anyukád iránti szeretetedet - Egymondatos horoszkóp: május 3. vasárnap

2020.május.3.

A Hold ma is a Szűz jegyében halad, de nincs éppen jó viszonyban az Ikrek-Vénusszal és a Halak-Neptunusszal. De ettől még családszerető nőként ezen a májusi vasárnapon bebizonyíthatod anyukád iránti szeretetedet, hiszen tőle kaptad az egész életedre szóló útravalót. Ami a magánéletedet illeti, talán hiányzik belőled a romantikus hajlam, mégse vidd túlzásba a kritizálást, és ismerd be, hogy a félreértések és csalódások nagy részéért hűvös tartózkodásod a felelős. Ha el akarod kerülni az emésztési panaszokat, hagyd ki étrendedből a zsíros falatokat, fogyassz inkább főtt krumplit zöldfűszeres túróval.

Ma bebizonyíthatod anyukád iránti szeretetedet - Egymondatos horoszkóp: május 3. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Hiába tudod az eszeddel, hogy jó, amit gondolsz, nem mersz megszólalni, érzelmeidről beszélni és a párodat vagy a családot okolod lelki problémáidért.

Bika (04. 21-05. 20.) Igazságtalannak érzed, hogy egy kapcsolatban többet adsz, mint amennyit kapsz, s ha nem elégít ki, hogy a szeretteidért élj, foglalkozz saját kedvteléseiddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem érzed, hogy szeretteidnek szüksége van rád, kedvetlen és kritikus leszel, de ne tűrd el, hogy a párod vagy a család lekezeljen, rosszul bánjon veled.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor problémák gyötörnek, úgy találhatsz megkönnyebbülést, hogy beszámolsz gondjaidról – ha úgy érzed, rokonaid figyelnek rád, eltűnik az érzelmi feszültség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A hasznosság és az anyagi sikeresség egyenes arányban állnak egymással, de amikor késztetést érzel arra, hogy ész nélkül vásárolj, tartóztasd meg magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy érzed, hogy csak akkor fognak szeretni, ha teszel valamit a párodért és a családért, ezért mágnesként vonz minden helyzet, amelyben szükség van rád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha úgy érzed, hogy nem fogadják el lényedet, legyél képes arra, hogy higgadtan mérlegelj: mások szeretete-e a fontosabb, vagy az, hogy a magad útját járd tovább.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelmet és a barátságot ne keverd az üzlettel, de még akkor is őrizd meg azt a meggyőződést, hogy szeretetre méltó vagy, amikor elutasításba ütközöl.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nem szívesen hozakodsz elő szeretteidnek a kívánságaiddal, nehogy úgy érezzék, túlságosan követelőző vagy, de kérj tisztességes árat a munkádért.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha minden energiádat a munkahelyednek adod, ez megakadályozza az elköteleződést kapcsolatodban, ezért ne lepődj meg, ha a párodtól kellemetlen kritikát kapsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkatársi vagy üzleti kapcsolatodat különös érzéki feszültség jellemezheti, de ne ajándékozd meg a bizalmaddal a másikat, mert könnyen visszaélhet vele.

Halak (02 20-03. 20.) Ha többet akarsz kapcsolataidtól, szükséged van arra, hogy megoszthasd bizonytalanságodat a pároddal és rokonaiddal, hogy megkaphasd támogatásukat.

Ez is érdekelhet

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.