Ma bevállalhatsz egy merész kockázatot - Egymondatos horoszkóp: január 2.

2021.január.2.

Természetes, hogy az Oroszlán-Hold, a Nyilas-Vénusz és Kos-Mars harmonikus trigon fényszögének hatására a szerelem, a flörtölés és a kreativitás kerül előtérbe. Legyen nálad elég pénz, mert ma szívesen költesz nagyobb összeget luxuscikkekre, dögös fehérneműre, szabadidőruhára vagy a hobbidhoz szükséges kellékekre. Ami a párkapcsolatodat és az anyagiakat illeti, ma bevállalhatsz egy merész kockázatot. Kapcsolatod révén hatalmas mennyiségű energiád szabadul fel, garantált a jókedv és a nagyvonalúság. Szórakozás, kaland, aktív szexuális élet, színesítheti életedet.

Ma bevállalhatsz egy merész kockázatot - Egymondatos horoszkóp: január 2.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A pillantásod ma könnyen fennakad egy tekinteten, utazás vagy szórakozás közben szerelembe eshetsz, átengedheted magad egy forró együttlét örömeinek!

Bika (04. 21-05. 20.) Alkalmas időpont hajvágásra, tisztán szexuális szempontból könnyen elcsábíthatsz valakit, akit formás popsid lenyűgöz - lakásodat pompa és nagyzás jellemezheti.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szervezz társas programot, és ajándékozd meg partneredet azzal a figyelemmel, amelyet kiérdemelt, de könnyen kivívhatod riválisaid érthetetlen irigységét.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzes munka a láthatáron, de ma történhet veled valami különleges, aminek valószínűleg a pénzhez és a hivatásodban befutott szédületes karrierhez van köze.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Alig hiszel a szemednek, amikor utazás közben belebotlasz kedvenc művészedbe, s ha rögtön mély vonzalom ébred bennetek, ez, mint kiderül, kölcsönös.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha ellátogatsz gazdag rokonod nagyszabású lakásszentelőjére, egyik ismerősöd fölényes, rátarti, lekezelő lénye elriaszthat – barátságot így aligha köthetsz vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társaságodban kiemelkedő szerepet játszhatsz, ám ha a pároddal hivatalosak vagytok a cégvezetőhöz, meg kell ismertetned őt az udvariassági előírásokkal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az egész üzleti világ a lábaid előtt hever, a gazdagság pedig egyike azoknak az összetevőknek, amely hozzájárulhat egy szerelmi folyamat beindításához.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A kiszemelt lény vagy egy üzletfél meghódításához létfontosságú a külső megjelenés, de utazásra, színpadi fellépésre, randevúzásra is kedvező az időpont.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha anyagilag rá vagy utalva a párodra, meg kell védened jussodat, de ma talán még arra is számíthatsz, hogy hitvesed a támaszod lesz vállalkozásod beindításában.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerencsés véletlen összehozhat a szerelemmel, mentorokkal és pártfogókkal, esetleg engedsz a csábításnak és egy körülrajongott hímegyed kedvese leszel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kénytelen vagy munkát vállalni kedvesed cégénél, jól jövedelmező megbízást kaphattok, de saját vállalkozásodban is történhet nagy jelentőségű esemény.

Ez is érdekelhet

A 90-es évek egyik legnagyobb trendje, a karmos hajcsipeszek újra visszatértek!

A 90-es évek egyik legnagyobb trendje, a karmos hajcsipeszek újra visszatértek!

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk