Ma csábítani fogsz - Egymondatos horoszkóp - október 30. kedd

2018.október.30.

Mivel ma a Hold a Rák jegyében jár, szokatlanul házias vagy és otthon érzed igazán biztonságban magad. Szívesen kényezteted szeretteidet, és ha még szakácstudományodat is beveted csábítási fegyverként, te lehetsz az eszményi nő a partnered számára. Ügyelj az emésztésedre, kerüld a nehéz ételeket és végezz el minden tisztítási munkát, különösen a mosást. Kényeztesd magad aromaterápiás fürdővel, az esti órákban viszont, amikor a Hold szembenállásba kerül a Plútóval, ne engedj sem az érzelmi zsarolásnak, sem a bűntudatébresztésnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Érzékenységed, gondoskodó hajlamaid kerülnek előtérbe családi életedben, de este figyelj arra, nehogy manipulációval reagálj egy kellemetlen helyzetre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lehetőleg ne utazgass, mert ha távol vagy az otthonodtól, erős honvágy gyötörhet, az esti órákban viszont ne a párodat okolod saját problémáidért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nehéz időkben, amikor anyagi biztonságod megrendülhet, többre mehetsz, ha megszabadulsz attól a hiedelemtől, hogy a pénz egyenlő a boldogsággal.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered ellenőrzéséből semmi hasznod nem származik - lehet, hogy felkészültél már a családalapításra, de ettől még a párod nem feltétlenül akarja ugyanezt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meglehetősen erőszakos, tolakodó rokonokkal vagy kollégákkal van dolgod, ma úgy oszd be a teendőidet, hogy a lehető legkevesebbet találkozz velük.

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezed ugyan partnered vagy barátnőd társaságát, de attól tartasz, hogy függőségbe kerülsz tőle, de azt is el kellene kerülnöd, hogy másokat hozz függő helyzetbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lepukkant lakásoddal vagy irodáddal csodát művelhetsz, ám ha egy tőkebefektetetésnek szánt ingatlan megvásárlásán gondolkodsz, ne hozz végleges döntést.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne vállalkozz hosszabb utazásra, és ha emberekkel kell tárgyalnod, eszedbe se jusson tanácsokat osztogatni, legfeljebb mutass rá a lehetséges hibákra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Biztonságérzetet meríthetsz abból, ha tudod, hol vannak az értékeid, illetve hogy ott biztonságban vannak, a pasid viszont a szexen kívül semmit sem nyújt neked.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma mindent akarsz: házasságot, hatalmat és hírnevet, de tartsd észben, hogy rosszat tesz párkapcsolatodnak, ha irányítani és ellenőrizni akarod partnered érzéseit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbáld elsimítani a családi és munkahelyi ellentéteket, azt viszont ne tűrd el, hogy egyesek némi manipulációval lélektani előnyt nyerjenek veled szemben.

Halak (02. 20-03. 20.) Nincs szeretet és barátság kockázatvállalás nélkül, ám ha az egyik fél a másikat vádolja, vagy védekezésre kényszeríti őt, ezzel gátat vet az őszinte feltárulkozásnak.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke