Ma csupa ösztönző hatás ér - Egymondatos horoszkóp: december 18.

2020.december.18.

A Vízöntőben haladó Hold ösztönzésére ma aztán nem akarsz átlagos lenni, pezsgésre, társaságra vágysz. Eredeti ötleteiddel, kissé eklektikus öltözékeddel meglepetést szerzel barátnődnek vagy a családnak, de minden parancs és kényszer ellen lázadsz. Mivel a Hold este a Kos-Marssal cimborál, élvezed a kísérletezést, egyszerre lehetsz sikeres és különleges. Szerezz barátokat, új megbízásokat a neten, de valószínű, hogy fütyülsz a címekre és a rangra. Azt sugallod környezetednek, hogy nincs szükséged segítségre, egyedül is képes vagy bármilyen nehéz feladattal megbirkózni, az eredeti, különleges emberekkel viszont rögtön azonos hullámhosszra kerülsz. Mivel az ülőmunka vagy a mozgásszegény életmód keringési panaszokat vagy lábszárgörcsöt okozhat, sétálj egy nagyot és fogyassz a szokásosnál nagyobb adag magnéziumot.

Ma csupa ösztönző hatás ér - Egymondatos horoszkóp: december 18.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Tiszta szerencse, hogy társaságodban akadnak eredeti szellemű emberek, akik még tudnak meglepetést okozni, de meg kell találnod, mi az, ami a többiekkel közös.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel az agyad elkényelmesedik a rutinfeladatokban, állítsd kihívások elé: terveid megvalósítását megkönnyítheti egy új számítógép és néhány korszerű program.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne ragaszkodj a szokványos megoldásokhoz, de céljaidat, terveidet ajánlatos barátaiddal és szövetségeseiddel egyeztetned, és együtt kell cselekedned velük.

Rák (06. 22-07. 22.) Belekóstolhatsz a tiltott gyönyörök ízébe, de főnököd azért alkalmaz, mert hasznos tagja vagy vállalatodnak, s ennek megfelelően talán megemeli a fizetésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem te vagy a háziasszonyok gyöngye, de még a fészekrakáshoz sem vagy elég érett, viszont lecsaphatsz élőben vagy neten egy kemény, bevállalós fickóra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy kis mozgással kivédheted az ülőmunka okozta visszérképződést, de ami a munkádat és üzleti vállalkozásodat illeti, akad néhány eredeti és előrelátó elgondolásod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabad akarsz lenni, hogy a saját életedet élhesd, azt szeretnéd, ha a párod nem avatkozna bele folyton az életedbe, és nem akarna mindenben helyetted dönteni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha menekülsz a családi fészekből, azért hívd fel a rokonokat, küldj nekik e-mailt, de a munkahelyeden ne keltsd azt a benyomást, hogy senkire sincs szükséged.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hevesen ver a szíved egy üzleti találkozó vagy randi előtt, amely úgy indul, mint egy kaland, és ha a megfelelő féllel találkozol, előnyös üzletről is tárgyalhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egy kis plusz bevételre akarsz szert tenni, hamar fölkapod a vizet, amikor rokonaid ott loholnak a sarkadban, és elvárják, hogy házimunkával töltsd a napot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma csupa ösztönző hatás ér, csak válogatnod kell az izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségek közül: módod is lesz rá, mert elfoglaltságaid megengedik.

Halak (02. 20. – 03. 20.) Ne szakítsd el a barátaitól a pasidat, de ha te többet keresel nála, ne álld a kiadásait, az ünnepi bevásárlást viszont próbáld meg ügyesebben megtervezni.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.