Ma csupa pozitív élmény érhet - Egymondatos horoszkóp - november 20. hétfő

2017.november.20.

Szellemi szabadság, harc az igazságért, idealizmus, nagyvonalú gondolkodás – ez jellemzi a mai napot. Optimizmusodat, lelkesedésedet, meggyőző képességedet és kreativitásodat csak fokozza a Hold és a Merkúr együttállása és az Uránusz trigon fényszöge. Ha arra a kérdésre, hogy érzed magad, ezt válaszolod: köszönöm, nagyszerűen, ragyogóan, akkor nemcsak tényleg nagyszerűen fogod érezni magad, hanem mindjárt tekintélyesebbnek és népszerűbbnek is. A mai nap alkalmas utazásra, a narancsbőr kezelésére, de vigyázz a sportolásnál, nehogy összeszedj egy hexensusszt.

Ma csupa pozitív élmény érhet - Egymondatos horoszkóp - november 20. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egy külföldön élő rokon váratlan felbukkanása kellemes meglepetést tartogathat számodra, ráadásul külföldi tárgyalásod, utazásod vagy vizsgád is jól sikerül,

Bika (04. 21-05. 20.) Ma extra bevételhez juthatsz üzlettársad vagy rokonaid révén, de nem ártana arról is képet kapnod, milyen irányt vesz a gazdasági élet, a törvényszabályozás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Idegességedben megbánthatsz néhány embert, és ha kedvesed kikezdi hiányos ismereteidet, csak emlékeztesd arra, hogy bizonyára neki is lenne még tanulnivalója.

Rák (06. 22-07. 22.) Valami új feladat vár a munkahelyeden, és ha ezért meglehetősen nyugtalan vagy, figyelj oda közeli rokonod szavaira: hidd el, nem mond butaságot neked, sőt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha tehetségesnek születtél, ma minden olyan helyzetbe érdemes lelkesen belevetned magad, ahol remény van arra, hogy némi pénzhez és elismeréshez jussál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha az ágyadat nem csak alvásra szeretnéd használni, hanem valami másra is, akkor szabadítsd meg magad a régi tabuktól, amelyek befészkelődtek gondolataiba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy készülődsz, mintha egy randiról lenne szó, nem pedig szakmai megbeszélésről, de talán az lenne a legokosabb, ha összekötnéd a hasznosat a kellemessel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lelki hegeidet igyekszel befoltozni az eredményeiddel, javaiddal vagy a pénz hajszolásával, de talán még egy szerződést is megköthetsz, nem fogod megbánni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha félreteszed aggodalmaidat, megnyithatod a kaput egy üzleti karrier felé, és ha a kedvezőbb anyagiak és az előmenetel miatt változtatnál munkahelyet, ne habozz.

Bak (12. 22-01. 20.) Sok beszédnek sok az alja: nem bírod a pletykát, a fecsegést, de inkább magyarázd el még egyszer a tennivalókat, mint hogy meg nem értésből elrontsák az ötleteidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha elsajátítod a módját, hogy csak jót gondolj partneredről, támogatóidról és üzletfeleidről, akkor biztos a siker, első osztályú bánásmód lesz a válaszuk.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem látod be, hogy a beosztásoddal kapcsolatos elvárásaid túlságosan magasak, és csalódottá válsz, ha munkaadód kevesebbet ajánl fel, mint amennyit elvársz.

Ez is érdekelhet

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján