Ma egy fontos információt tudhatsz meg - Egymondatos horoszkóp: május 12.

2020.május.12.

A Merkúr május 28-áig már uralmi helyzetében, az Ikrek jegyében jár s mivel ma barátságos trigon fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal, ügyesen bánsz és játszol a szavakkal, a tárgyalások és az ötletgyártás során is elemedben vagy. Kérj új megrendeléseket, és ha a munkádhoz új számítógépre vagy programra van szükséged, kérdezősködj több üzletben, hogy a lehető legjobb árajánlatot kapd. Ha új munkára pályázol vagy váltanod kell, kipróbálhatod a virtuális állásvadászatot. Érdemes fontosabb beadványaiddal és megkeresésekkel barátokhoz vagy volt kollégáidhoz fordulni. Munkahelyeden, közösségedben add tanújelét együttműködési készségednek és baráti érzéseidnek azokkal az emberekkel szemben, akik sok olyan dolgot és információt bocsáthatnak a rendelkezésedre, amire szükséged van.

Ma egy fontos információt tudhatsz meg - Egymondatos horoszkóp: május 12.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Most érdemes reklámkampányt beindítani, új munkáról tárgyalni, és arra, hogy megváltozott módszereidet kapcsolataidban és életed több területén alkalmazd.

Bika (04. 21-05. 20.) Helyezd a hangsúlyt anyagi helyzetedre, mert mialatt mások anyagi és szakmai nehézségekről panaszkodnak, te fizetésemelést kérhetsz és igen sok pénzt kereshetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A média, a távközlés és az információcsere terén indított tárgyalásaid és kezdeményezéseid során könnyen megtalálhatod azt, ami számodra érdekes és kifizetődő.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem tudod kezelni pénzügyeidet, foglalj el várakozó álláspontot, és ha az anyagiak terén a pároddal nem vallotok azonos nézetet, nehéz idők következnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ahhoz, hogy a párod, kollégáid és a barátaid együttműködjenek veled anyagi és szakmai céljaid érdekében, elsőként te ajánld fel az együttműködésedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha attól tartasz, hogy elbocsáthatnak, kérdezd meg a főnöködet: mit tehetnél azért, hogy nagyobb hasznodat vegye a cég, vagy milyen képzésen vegyél részt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Felelősségteljes viselkedéseddel könnyebbé teheted szeretteid életét, de annak is elérkezett az ideje, hogy eddigi tudásodat végre megtanuld kamatoztatni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha bankszakemberekkel, ingatlanügynökökkel vagy potenciális befektetőkkel tárgyalsz, ma jó gyakorlatot szerezhetsz az idegen tőke odavonzásában.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elég rugalmasnak kell lenned, hogy módosítva álláspontodat, tárgyaláskor elérd a kívánt reakciót, de ne szégyellj tanácsot kérni, amikor szükséged van rá.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a pénz és az állásod megtartása nem mellékes számodra, ismerd fel, hogy ha valami mást akarsz, valamivel többet, akkor valami mást kell megpróbálnod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Telefonon vagy személyesen olyan információhoz jutsz, amely anyagi előmeneteled szempontjából fontos, de terveid között a továbbtanulás is szerepelhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha attól félsz, hogy gondjaiddal elűzöd magadtól a párodat és a barátaidat, merj kommunikálni és kérni, de teret kell hagynod másoknak a visszautasításhoz.

Ez is érdekelhet

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke