Ma egy kis pihenésre és több alvásra van szükséged - Egymondatos horoszkóp: december 26. csütörtök

2019.december.26.

Ezen a másodünnepen Újhold van a Bak jegyében. Mivel már a 27-én egzakt Nap-Jupiter együttállás hatása is érezhető, az év végi Újhold pozitív erőket fog létrehozni, karácsonyi ajándékként sokaknak álomállást kínál. De nyisd ki a szíved, bontsd le érzelmi védőpáncélodat és indulj el egy út úton, amely a hőn vágyott biztonság felé vezet! Tekintsd hídnak ezt az ünnepekre eső Újholdat! Olyan hídnak, amely a szorongás, a félelem és a bátorság között vezet egy új karrierlehetőséghez. Próbálj megszabadulni a múlt és a felelősség terheitől, hogy megalapozott döntést hozhass új karriereddel kapcsolatban. Nézz bizakodással a jövő év feladataira, hogy boldogan zárhasd le ezt az évet!

Ma egy kis pihenésre és több alvásra van szükséged - Egymondatos horoszkóp: december 26. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a karrierügyeid kerülnek éles megvilágításba, és ha nagyon fontos számodra, hogy főnökeid és rokonaid megbecsüljenek, mindent bedobsz, hogy ezt elérhesd.

Bika (04. 21-05. 20.) Téli vakációzáson töröd a fejedet, szomjúhozod a szellemi ösztönzést: ha egyetemre jársz, új lehetőségek várnak, esetleg egy kurzus vagy külföldi félév formájában

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még az ünnep másnapján is az üzlettel és a közös beruházásokkal foglalkozol, elképzelhető valamiféle öröklés is, de ne csupán érdekből ragaszkodj a párodhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha eddig úgy érezted, hogy a párod nem viszonozza az érzelmeidet, de elvárja tőled, hogy a konyhában matass, most bármit megkaphatsz tőle, amit csak akarsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hajszás napra számíthatsz, rokonaid rád hagyják a munka nehezét, de új állást szerezhetsz, ami talán jobban megfelel annak, amivel foglalkozni szeretnél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megszabadultál a kötelező programoktól, de nem bírod elviselni kedvesed hiányát és élvezni szeretnéd a boldogságot, miért nem mész egyszerűen oda hozzá?

Mérleg (09. 24-10. 23.) A középpontban a családi ügyek állnak, nem vágysz nagy társaságra, egyszerűen csak otthon akarsz maradni a családtagjaiddal, vagy szűkebb baráti köröddel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha az ünnep másnapján eleget teszel a rokoni meghívásoknak, mert semmiből sem akarsz kimaradni, olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel élvezet társalogni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pénz foglalkoztat, mert veszedelmesen túlköltekeztél az ünnepek miatt, akkor a mai Újhold lehetővé teszi, hogy többet keress az elkövetkező időszakban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig a karrieredre összpontosítottál, és ezért megkeményedtél, sőt még a párkapcsolatod háttérbe szorult, ma belopódzik az életedbe valaki, aki jól áll anyagilag.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az év vége nagyon mozgalmas volt társasági életed szempontjából, ma egy kis pihenésre és több alvásra van szükséged, ami nem rossz dolog.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma a szokásos társaság jön össze, barátok, kollégák, természetesen a kedvesed is ott lesz, ám ha szingli vagy, magányos pasik is akadnak a meghívottak között…

Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?