Ma egy váratlan hívás megváltoztathatja sorsodat - Egymondatos horoszkóp - december 14. hétfő

2020.december.14.

A hét első napján élvezd a Nyilas-Újhold optimizmusát és lelkesedését! Hitünk, önbizalmunk és a szebb jövőben való remény most átvezet az élet nehézségein. Ez a decemberi Újhold arra tanít minket, hogy hasznosítsuk a tanultakat az életben. De tudásunk átadása környezetünknek is fontos feladatnak számít. Mivel az Újhold szorosan kapcsolódik a Merkúrral, ösztönzi a kommunikáció, a tolerancia és a megértés lehetőségét. De a Skorpió jegyében lévő Vénusz és a Bak-Jupiter szextil fényszögnek köszönhetően most még a szexuális vonzerő, a szerelem és néhány kölcsönösen előnyös szakmai és üzleti kapcsolat is jelen van.

Ma egy váratlan hívás megváltoztathatja sorsodat - Egymondatos horoszkóp - december 14. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Az Újhold energiával tölt fel, lehetőséget ad továbbképzésre, s ha a párodnak fut a szekere, sor kerülhet cégegyesítésre, de ne csak a pénzéért ragaszkodj hozzá.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma jó orrod van az üzlethez, betársulhatsz rokonaid vállalkozásába, de ebben az időszakban intenzitását tekintve szexuális életed is javulni kezd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma rendívül fontosak a személyes és üzleti kapcsolatok, amelyek ösztönzően hatnak rád, és ha munkát keresel, egy váratlan hívás megváltoztathatja sorsodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Az Újhold nyugalmat, örömet és szeretetet hoz a családnak és szeretteidnek, de alkalmas az időpont arra is, hogy, munkádat pénzügyi profitra váltsd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Élvezed a randevúzást, az Újhold talán arra késztet, hogy családot alapíts, de a mai napon alkotó, kreatív hajlamodat is jó áron eladhatod a munkaerőpiacon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az Újhold hatására különösen élvezed az otthoni légkört, de rengeteg tennivalód van a ház körül, kedvesed révén viszont virágzó vállalkozáshoz juthatsz hozzá.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai tárgyaláson másról is beszélgethetsz, nem csak a szakmai értesülésekről, hiszen valaki, akit már régóta üldözöl, hasznot hozó ajánlatot közvetít.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha azért aggódsz, hogy vajon kerestél-e eleget az ünnepekre, most elhatározod, hogy egy jól fizető munkába fogsz bele, ráadásul a Nagy Ővel is összefuthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A decemberi Újhold új tanulmányi vagy utazási lehetőségeket kínál, s ha jobban akarsz élni, merj nagyot álmodni anélkül, hogy mások véleményével foglalkoznál.

Bak (12. 22-01. 20.) Az Újhold ma reagálásra késztet: bújj elő a páncélodból, ne halaszd tovább azt, amit most megtehetsz – a pozitív jövőkép a társkeresésben is hasznodra válhat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel életedben fontos szerepe van a társaságnak, tölts több időt partnereddel és családoddal – ők az erősségeid, csak pénzt ne adj kölcsön a barátaidnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma építgeted karrieredet, zsíros külföldi megbízás, üzletkötés is összejöhet, de nem tudod, hogyan dolgozhatsz nyugodtan, ha beleszerettél a munkaadódba.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban