Ma egy váratlan telefonhívása felborzolja minden hajszáladat- Egymondatos horoszkóp - szeptember 27. csütörtök

2018.szeptember.27.

A Hold ma a megfontoltságot és a realizmust jelképező Bika jegyében jár, de az Uránusszal való együttállása a nap első felében próbára teszi rugalmasságodat. Ebédidőben a Hold-Szaturnusz háromszög kedvez az értékálló befektetéseknek és az üzleti ebédeknek.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eljutottál az anyagi függetlenséghez oszd meg másokkal is, milyen úton haladtál, vezesd azokat, akik hagyják magukat, de engedd, hogy a maguk útját járják.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha üzleti ügyben utazol, mellőzd az esztelen száguldozást, ne taposd a gázt, ne nyomd a pedált, nehogy ellankadó figyelmed következményeként baleset érjen.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szükséged van a barátaidra, ügyfeleidre és megrendelőidre, ne tedd kockára a jó viszonyotokat csak azért, mert egyikük az ágyba csalogató szemét mereszti rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a partnered és a főnököd is próbára teszi az önuralmadat, minden körülmények között meg kell őrizned a hidegvéred – s ebből nem engedhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkád külföldre hív, ne feledkezz meg az óvatosságról, járgányod kulcsát egy percre se add ki a kezedből, így talán megúszod a kellemetlenségeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a pasid olyan nőt keres az ágyába, aki eltartja, aki ezen kívül finanszírozza a szórakozásait, s aki nem untatja, ne engedj, és ne érd be azzal, amit ő kínálhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ismerd el, hogy nem értesz az emberekhez és kissé provokáló a modorod, ezért ne csodálkozz azon, ha rokonaid nem hajlandóak közös fedél alatt lakni veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Igyekezz pénzt spórolni a cégnek, de a munkahelyi szabályokat akkor se szegd meg, ha utálod a bezártságot, és a tőled megszokott színvonalat sem tudod tartani.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a párod többet ért a gazdasági folyamatokból nálad, s ez a tevékenység megy neki, ráadásul az érzelmeidet is viszonozza, akkor nem engedheted el.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ideje lenne pályát módosítanod, akkor talán még lesz időd magaddal is törődnöd és családot alapítanod: miért ne élhetnél úgy, ahogy azt más nők is teszik?

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed váratlan telefonhívása felborzolja minden hajszáladat, készülj fel heves csatározásokra, ugrásra kész fegyverszünetekre, de az autódat is elköthetik.

Ez is érdekelhet

5 mítosz a reggelizésről, amit azonnal felejts el

5 mítosz a reggelizésről, amit azonnal felejts el

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói