Ma egyértelmű döntéseket hozhatsz - Egymondatos horoszkóp: február 21.

2021.február.21.

A Hold ma végigjárja az Ikrek jegyét, így friss energiákat kapunk. Vasárnap reggeltől végre a Merkúr is újra előre halad az elmúlt három hét retrográd fázisa után. Most már egyértelmű döntéseket hozhatunk, szerződéseket köthetünk és a nagyobb vásárlások is megvalósíthatók. Ha délelőtt a Neptunusz csökkenti az összpontosító képességedet, tedd félre a tennivalóidat, és meditálj egy kicsit. Mivel délután a Hold kapcsolata a Vízöntő-Vénusszal kedvez az utazásoknak és a kommunikációnak, ráadásul az alkotókedvet és a humorérzéket is serkenti, minden eredeti, amit mondasz. Vásárolhatsz új számítógépet, de a planéták növelik a változatosság igényét, ezért egy laza kaland vagy szoros köteléktől mentes kapcsolat sem lesz ellenedre. Ideális időszak szórakozáshoz, tanuláshoz, íráshoz, információgyűjtéshez. Most tisztázhatod azokat a félreértéseket is, amelyek az elmúlt hetekben keletkeztek.

Ma egyértelmű döntéseket hozhatsz - Egymondatos horoszkóp: február 21.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a barátnőid randit szerveznek számodra, állj az esemény elébe, de ha el sem mész egy üzleti találkozóra, lemondhatsz arról, hogy máskor is megbízást kapsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egyszer az üzlet beindul, nincs megállás, de ha több pénzt költesz, mint amennyivel rendelkezel, valahonnan elő kell teremtened a szükséges összegeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha utazgatsz, gyakorolhatod a flörtölést, de ha a pasiddal mindketten független egyéniségek vagytok, ez sem változtat azon, hogy nem tudtok egymás nélkül élni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a kedvesed azt javasolja, hogy cégeitek egyesüljenek, feleld azt, hogy csak az együttélésetek vagy a családalapításotok után egyezel bele az egyesülésbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Társaságodban magadra vonod a pasik elismerő tekintetét, míg a nők irigykedő pillantásokkal méregetnek, egyik ismerősödről viszont kiderülhet, hogy átejtett.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kaphatsz egy pompás állásajánlatot, de ha nem akarsz befürödni, jól teszed, ha előbb utánanézel a dolgoknak: ha így is rendben találod, akkor már rábólinthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Éled a sikeres üzletasszonyok életét, új munkára is szert teszel - eddig talán hóbortos alakoknak képzelted a művészeket, amíg meg nem ismerted ezt a Vízöntőt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt belesétálhatsz egy csapdába, de ha az üzleti vonatkozásokat is számításba veszed, kezded azt hinni, hogy szerelem nélkül is együtt lehet élni valakivel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Számodra is eljön az idő, amikor nem kerülheted meg a döntést, nem lehet örökké kötelmek nélkül élni, ez nem tisztességes: este dűlőre kel jutnod a pároddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel pénzzel mindenkit le lehet venni a lábáról, leendő munkaadód vagy konkurensed már egy veled folytatott négyszemközti tárgyalásért is hajlandó fizetni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szívesen ismerkedsz a neten, de a szerelem gondolatára borzongás fut végig rajtad, azt kérdezed magadtól, bele lehet szeretni valakibe ilyen rövid idő alatt?

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed délelőtt nem is gondol rá, hogy jelentkezzék, nem hív fel, pedig hogy vágysz utána, de ha később nem nyitsz neki ajtót, csak magadat rövidíted meg.

Ez is érdekelhet

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ügyelj, hogy a világ minden kincséért se hágj át szabályokat - Egymondatos horoszkóp: március 6. szombat

Ma ügyelj, hogy a világ minden kincséért se hágj át szabályokat - Egymondatos horoszkóp: március 6. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Rák a csillagjegyed? Így használd ki maximálisan az adottságaidat!

Rák a csillagjegyed? Így használd ki maximálisan az adottságaidat!