Ma éld ki művészi hajlamaidat - Egymondatos horoszkóp: május 20. szerda

2020.május.20.

A Bika jegyében lévő Hold és a Vízöntő-Szaturnusz négyszöge miatt a reggeli órákban megmakacsolod magad, ellenállsz minden változásnak, és a kudarctól félve habozol bármi újba fogni. Ám a nap második felében a Hold és a Halak-Mars barátságos fényszöge megkönnyíti, hogy olyan emberek társaságát keresd, akik elfogadnak, de akár egy önkéntes segélyegylethez is csatlakozhatsz. Ma éld ki művészi hajlamaidat, díszítsd az otthonodat, kényeztesd szeretteidet, hívj vendégeket, akiket finom ételekkel kápráztathatsz el. Az esti órákban pedig, amikor a Hold az Uránusszal kerül együttállásba, próbálj ki új frizurát, új hajszínt, és ha a párod egy kis erotikus kényeztetésre vágyik, teljesítsd az óhajait! Érdemes többször is megnézned az elektronikus postaládádat – váratlan ajánlatok érkezhetnek.

Ma éld ki művészi hajlamaidat - Egymondatos horoszkóp: május 20. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Szakmai vagy anyagi ügyekben reggel csalódás érhet, de ha új modemet szerzel a számítógépedhez, a pénzügyi ajánlatok sora elektronikus posta útján érkezhet.

Bika (04. 21-05. 20.) A kitartás felvértez a halogatás elleni harcban, viszont bizonyosan befutsz, ha főnöködet és támogatóidat lenyűgözöd a jövőt illető merész elképzeléseiddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A megfontolás, a kitartás lehetővé teszi, hogy meglásd, mennyire vagy részese egy munkahelyi vagy anyagi problémának, és megtaláld a lehetőséget a megoldásra.

Rák (06. 22-07. 22.) Üzleti partnerednek persze csak az a fontos, hogy ágyba vigyen, de ha egy életet akar leélni veled, az a fontos, hogy azonosak legyenek a terveitek, a céljaitok.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amíg megmaradsz a rugalmas és nem követelődző elvárásoknál, akkor addig akkor is megőrzöd egészséges érzelmeidet, ha nem kapod meg, amit akarsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha el sem mész egy szakmai vagy üzleti találkozóra, lemondhatsz arról, hogy máskor is megbízatást kapsz, ezért egy hordozható számítógépre szükséged lehet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma le kell számolnod naivitásoddal, és meg kell tanulnod tapasztalataid alapján különbséget tenni a megbízható és megbízhatatlan emberek között.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha mereven ragaszkodsz igényeidhez, akkor csökkented esélyeidet, hogy megkapd a párodtól, amit akarsz – feszültséged is a merev követelményekből fakad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha összeszámolod, mennyit költöttél ínyencségekre, megállapíthatod, hogy meglehetősen drága az ízlésed, jobban tennéd tehát, ha leszoknál a kaviárról, bélszínről.

Bak (12. 22-01. 20.) Bármit birtokolsz, élvezni csak akkor tudod, ha javaidat meg tudod osztani szeretteiddel, ám ha szerelmes vagy, talán még a csipkelődésről is megfeledkezel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha fontos számodra a házi béke és a biztonság, akkor tegyél valamit a családodért - nem kell költséges dolognak lennie, ma kizárólag a figyelmesség számít.

Halak (02. 20-03. 20.) Gondolj arra, hogy egy érzelmi vagy üzleti kapcsolatot megalapozni sikerélmény lehet, de egy interjú készítésének és az önreklámnak a lehetőségét se szalaszd el!

Ez is érdekelhet

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.