Ma elsősorban irányítani akarsz - Egymondatos horoszkóp: május 19. kedd

2020.május.19.

Mivel a Hold ma is a Kos jegyében jár, majd kicsattansz az energiától, és úgy érzed, legyőzhetetlen vagy. A Hold barátságos fényszöge az Ikrek-Vénusszal kedvez a levelezésnek, az ismerkedésnek, az újdonságok iránti vágyadat is kielégítheted. De mivel a Vénusz hátrafelé halad, a Holdat pedig a Plútó és a Jupiter is támadja, talán tetszik neked egy kis játék a tűzzel, de remélhetően nem szeged meg az elveidet, nem hagyod magad rávenni valami ostobaságra, amit aztán keserűen megbánhatsz. Ma elsősorban vezetni, irányítani akarsz, nem viseled el az alárendeltséget, de éppen emiatt félő, hogy valaki megleckéztet.

Ma elsősorban irányítani akarsz - Egymondatos horoszkóp: május 19. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nagyon messze vagy még attól, hogy valóban szerelmes legyél internetes ismerősödbe, de szabadulj meg valakitől, aki megpróbál a hatalmában tartani.

Bika (04. 21-05. 20.) Kellemetlenül érint, ha egyik rokonod pénzügyi támogatást vár tőled, de ha nyugtalankodsz családi problémáid vagy pénzügyeid miatt, könnyen megfájdulhat a fejed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Üzleti kapcsolataid hálózatát igyekezz életben tartani, azt viszont már nem lennél képes elviselni, hogy egy szenvedélyes éjszaka után a pasid pénzéhesnek tartson.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a munkádban és kapcsolatodban nem vigyázol, szívedben megmarad az üresség, és az az érzés, hogy valamit elvesztettél, még mielőtt megszerezted volna.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Napról, idegen országokról, utazásról álmodozol, s nagy lakomákról, amiket csak ismerőseid beszámolóiból ismertél, és egyik sikeres kollégádról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megpróbálhatod elfelejteni szexis üzletfeledet (munkatársadat), akinek alaposan felvágták a nyelvét, de a közös vállalkozás újra összehozhat benneteket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párodnak magától értetődőnek tűnik, hogy neki mindent szabad, ma lehetőleg ne rivalizálj vele, de éppen ideje némi színt vinned a saját és mások életébe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bejön egy kis plusz pénz, mégis szabj vásárlási korlátokat, mert egy drága ajándékra költött pénz nem változtatja meg a kedvesed veled szembeni érzéseit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai nap megsokszorozza energiáidat, de nem az a típus vagy, aki minden egyes kínálkozó kalandba vagy gyanús üzleti ajánlatba haladéktalanul belemegy.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel ki nem állhatod a családi összetűzéseket, kövess el mindent, hogy ne kerüljön sor ilyesmire, s ha a párod vagy bárki más rákezdi, hát bölcsen hallgass.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerencse ma a barátokon és nőkön át érkezik: olyan emberek hozzák, akiknek a tevékenységét csodálod, de a szerelemben is kirukkolhatsz pár új dologgal.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid jól keres, de te alul vagy fizetve, nála vagy gazdag ismerőseidnél jövedelmezőbb munkát kaphatsz, hogyha szükséged van egyáltalán állásra.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének