Ma eluralkodhat rajtad a nyugtalanság és a stressz - Egymondatos horoszkóp: január 26. kedd

2021.január.26.

A Vízöntőben lévő Nap és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge a hét közepéig váratlan izgalmakat, változásokat, anyagi felfordulást, lázadó hangulatot, alkalmazkodásképtelenséget jelez. Őrizd meg az önuralmad! Ha ráveted magad egy megrögzött agglegényre, ne lepődj meg, ha a célszemély majdnem szívszélhűdést kap. Szokatlanul feszültnek érezheted magad, nemet mondasz a kötelező gyakorlatokra, ráadásul a szokásosnál önzőbb és függetlenebb vagy. Gyakoriak lesznek ebben az időszakban a műszaki berendezésekkel, a repülőutakkal és az elektromossággal összefüggő izgalmak. Az embereken eluralkodik a nyugtalanság, a stressz, a tekintélyszemélyek elleni lázadás. Ne hagyd magad irányítani, de tudnod kell, hogy fokozódik a keringési panaszok és a közlekedési balesetek veszélye. Lazíts és fogyassz magnéziumban bővelkedő fogásokat!

Ma eluralkodhat rajtad a nyugtalanság és a stressz - Egymondatos horoszkóp: január 26. kedd
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour/Babos Kitti

Kos (03. 21-04. 20.) A bizonytalan anyagi helyzet kevésbé zavar, a szellemi pezsgés jobban érdekel, mint a duzzadó bankszámla, de egy anyagi vita beárnyékolhatja kapcsolataidat.

Bika (04. 21-05. 20.) A változtatástól való félelmed kapcsolatban áll a rád jellemző biztonság utáni vággyal, de a régi módszerekhez való ragaszkodásod korlátozza előmeneteledet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma közlekedj óvatosan, s jól tennéd, ha nem lennél senki ügyének szószólója, hanem a saját szekeredet tolnád, bosszantó helyzetekben viszont improvizálj.

Rák (06. 22-07. 22.) Vigyáznod kell az olyan barátokkal, akik a te kontódra szeretnének jól élni, de a közös anyagi érdekeltségek területén is váratlan fordulat, veszteség várható.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pasiddal nehezen tudjátok összehangolni szakmai céljaikat - a munkahelyeden ne foglalkozz férjkereséssel, ne akarj egy kötelékfóbiás pasival bajlódni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem igazán kifizetődő megnyerni egy vitát, és ezzel elveszíteni egy jó ügyfelet vagy kollégát, ám ha szokatlan állásajánlatot kapsz, ne kapkodd el a választ.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barát vagy szerető pénzével ne kezdj bizonytalan kimenetelű spekulációba, de a biztonságodat sem érdemes feláldozni egy kockázatos ügylet izgalmaiért.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ösztönzést érzel arra, hogy kilépj egy megromlott kapcsolatból, de ha otthon dolgozol, nem jutsz olyan hamar előre cégnél, mint aki mindig szem előtt van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Változatosságra, szellemi ösztönzésre van szükséged, utálod a merev, egyhangú munkarendet, stresszhelyzetben pedig fellázadsz az utasítások végrehajtása ellen.

Bak (12. 22-01. 20.) Fontos, hogy ne tekintsd a párodat a tulajdonodnak; de amikor vállalkozásod hajója vészesen hánykolódik, ne nyújtózkodj tovább, csak amíg a takaród ér.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a partnereddel már unalmassá vált a kapcsolatod, fogod magad, és különköltözöl, de megeshet, hogy fel kell újítani az elektromos hálózatot a lakásodban.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne vállalj el új, ismeretlen feladatot, ám ha egyik rokonod vagy kollégád provokál, vagy kellemetlen telefonüzenet érkezik, azért még ne borítsd ki a bilit.

Ez is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói