Ma elutasítottnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp: november 16. Szombat

2019.november.16.

Mivel a délutáni órákban a Rákban lévő Hold a Skorpió-Merkúrral, este pedig a Halak-Neptunusszal barátkozik, most érdemes rákapcsolni a fantáziát, kreativitást vagy szellemi erőfeszítést kívánó feladatokra. Helyesen határozol a családi problémákkal kapcsolatban, de később, amikor a Hold szembenállásba kerül a Bak jegyében lévő Szaturnusszal, elutasítottnak érezheted magad, mikor nem kapsz elég figyelmet, és a rideg, érzelemszegény emberekből is eleged lesz. Fogyassz ma könnyű ebédet, például ratatuillet csirkemellel. De ne kapaszkodj bele a párodba vagy családodba, inkább hasznosítsd pszichológiai adottságaidat, hogy segítsd hozzátartozóidat saját szükségleteid kielégítésének megkönnyítésében.

Ma elutasítottnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp: november 16. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha az utóbbi időben leégtél anyagilag, tárd fel a családodnak a pénzügyi helyzetedet, de ha dolgozol, ne hagyd, hogy a család plusz feladatokat varrjon a nyakadba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma szeretetre és törődésre vágysz, de csak úgy tudsz szeretni valakit, ha teljesen megbízhatsz benne, ám ha este azt akarod, hogy meghallgassanak, ne akadékoskodj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Belecsöppenhetsz egy leárazásba, hiszen az országban sok diszkont áruház létezik, ahol mindent megtalálsz, amire neked és a családnak szüksége lehet.

Rák (06. 22-07. 22.) Teremts meghitt otthont szeretteid számára, de ne akarj olyan fickót megfogni, aki még soha nem beszélt családról, és akinek a munkája a legfontosabb.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sokkal érzékenyebb és sérülékenyebb vagy, mint egy Oroszlántól elvárható lenne; az otthonoddal kapcsolatos kiadásokkal pedig várj még néhány napot.

Szűz (08. 24-09. 23.) A táplálkozási tanácsadás, a főzés alkalma arra, hogy szolgálatára legyél barátnőidnek, este viszont, ha megérted a párod szempontjait, megszűnik az ellenállása.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Zsonglőr módjára kell egyensúlyoznod a család, a pénzkeresés és a munkahelyed között, de a családodnak este meg kell mutatnod, hogy nálad hol a határ.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ápold a családi és üzleti kapcsolatokat, hallgass a megérzéseidre, de este ne utasíts rendre másokat, inkább annak örülj, hogy a pasidnak szüksége van rád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyekben legyél gyanakvó, ne hagyd, hogy megpumpoljanak, de ahelyett, hogy a pénzszerzés határait látnád, ismerd fel, hogy sok lehetőséged van.

Bak (12. 22-01. 20.) Megtalálhatod azt a pasit, aki igazán hozzád való, de ha már megtaláltad az ideális társadat, ne csodálkozz azon, ha nem érti örökös érvényesülési vágyadat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kell, még túlórákat is vállalhatsz, kifizetődik, de ne igyekezz minél gyorsabban túl lenni az étkezésen, ne sajnáld rá az időt, add meg mindig a módját.

Halak (02. 20-03. 20.) Érzelmileg közelebb kerülhetsz egy fészekrakó típushoz, aki közelebb áll hozzád, mint egy vándormadár, csak a társadalmilag fontos emberekkel bánj ügyesen.

Ez is érdekelhet

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Szépséghírek

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik