Ma érdemes a szépségápolással foglalkoznod - Egymondatos horoszkóp - augusztus 15. hétfő

2016.augusztus.15.

Mivel a Hold a Bak jegyében tartózkodik, céltudatosságod és kitartásod mindenben a segítségedre lesz, de ebédidőben, amikor a Hold együttállásba kerül a Plútóval, óvakodj a régi sérelmek felhánytorgatásától, a manipulatív mesterkedésektől és a bűntudatébresztéstől. Vigyázz a sportolásnál, a térded sérülékenyebb, mint máskor. Az esti órákban a harmonikus Hold-Merkúr fényszög kedvez az állásvadászatnak és a pénzügyi tárgyalásoknak, de ne legyél túl konzervatív. A Bak-Hold a legjobb időpont a ráncfeltöltő kozmetikai kezelésekre, bőr- és körömápolásra.


Kos (03. 2l-04. 20.) A konfrontációtól való rettegés több félelmet okozhat, mint maga a valóság. Ha nehezen kéred meg szolgáltatásaid árát, kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy tanfolyamon elbűvöl valakinek a műveltsége, de erkölcsi kérdésekben partnered nem érvek, hanem előítéletek alapján alakítja ki álláspontját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki pénzügyi nyomást gyakorol rád, vagy a hiteleződ tart a markában. Ma lehetőleg a családoddal együtt döntsetek a nagyobb beruházásokról.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod nem felel meg az elvárásaidnak, akkor neked kell eldöntened: vajon képes arra, hogy legalább részben megadja, amit vársz tőle?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden sok pénzt kereshetsz, de tartózkodj az érzelmi kitörésektől, mert a problémák jelentősége csak nőhet, ha érzelmi alapon közelítesz hozzájuk.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered révén hatalomhoz juthatsz, de ebédidőben manipulatív taktikát alkalmazol annak érdekében, hogy több gondoskodást csikarj ki a társadból.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy családi vagy pénzügyi probléma önmagában is elég rossz, semmi esetre sem kell érzelmi zsarolással vagy más romboló érzelmekkel még jobban felfújni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzletelhetsz a barátaiddal vagy a rokonaiddal, de ebédidőben ajánlatos óvatosan közlekedni, és figyelmen kívül hagyni a verbális provokációt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma akár gazdasági döntéseket is hozhatsz, de vedd észre, hogy valaki megpróbál manipulálni és függőségben tartani, csak hogy megkaphassa, amire vágyik.

Bak (12. 22-01. 20.) Koncentrációs készségedet kamatoztathatod, de túlzott ragaszkodásod a párodhoz valószínűleg a biztonsággal kapcsolatos feldolgozatlan érzéseidre vezethető vissza.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az elfojtott félelmeket fel kell tárni. Ám ha háttérbe szorítod sérelmeidet, olyan konfliktusokba bonyolódhatsz, amelyeket képtelen vagy megoldani.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha olyan emberekkel van dolgod, akiktől céljaid megvalósítása függ, nem kényszerítheted rájuk az akaratodat. Céljaidat össze kell hangolnod az övéikkel.

Ez is érdekelhet

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói