Ma érdemes szerelmet és munkát keresned a neten - Egymondatos horoszkóp: április 23.

2020.április.23.

A Bika jegyében lévő Újholdat a makacsság, az önfejűség és a mohóság jellemzi, s mivel a Hold együttállásba kerül az Uránusszal, anyagi biztonságod veszélybe kerülhet és meg kell élned néhány változást. Ma különösen ügyelj a hangszálaidra, a torkodra, a füledre, mert érzékenyebb, mint máskor. Tarthatsz böjtnapot, de ez lehetőleg ne koplalás legyen! Egyél gyümölcsöt, igyál frissen préselt gyümölcslevet, szeretteidet viszont finom, de kalóriaszegény ételekkel kényeztesd. Imádod az ennivalót, a pénzt, de ha a változások ingerültté tesznek, kérj egy lazító masszázst a párodtól vagy egyik rokonodtól.

Ma érdemes szerelmet és munkát keresned a neten - Egymondatos horoszkóp: április 23.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Szeretnél többet keresni, élelmesebb vagy, mint eddig, de ebben a bizonytalan időszakban ne költekezz, mert némi biztonsági tartalékra is szükséged van.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eleged van abból, hogy kétszer is meg kelljen nézned, mire adod ki a pénzedet, ma mégis kieszeled a módját, hogy miként juthatnál hozzá egy értékes műtárgyhoz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha hajlamos vagy a pazarlásra, el sem olvasod a banki egyenlegedről szóló kimutatást: igyekszel távol maradni az anyagi problémákkal való szembesüléstől.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a kapcsolatok és barátságok adnak számodra biztonságérzetet, e téren az anyagi egymásra utaltság figyelmen kívül hagyása kínos következményekkel járhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elsősorban a karrierépítés foglalkoztat, de ne hidd, hogy hitvesednek a státusza még akkor emel téged, ha egy percig sem támogatod az ambícióját.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha különböző álláspontú emberekkel kerülsz kapcsolatba, s előadásokat hallgatsz, azzal nagyon sok mindent megtudhatsz a világról és a társadalomról, amelyben élsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szívesen kötnél üzletet kedveseddel vagy egyik barátoddal, de jó, ha tartalékban vannak azért más üzletemberek is, ha a másik nem tesz megfelelő ajánlatot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán megtaláltad a tökéletes társat, és házasságra vágysz, de ne kapd fel rögtön a vizet, ha a párod időt akar, hogy tisztába jöjjetek magatokkal és egymással.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nagyszerű munkaerőnek bizonyulsz, talán még a fizetésedet is felemelik, amit még odaadóbb munkával hálálsz meg, de az idő hajfestésre is alkalmas.

Bak (12. 22-01. 20.) Kiélheted kreatív hajlamaidat, sőt még a vállalkozóknak is kedveznek a csillagok, de ne kezdj bele egy olyan kapcsolatba, amiről előre tudod, hogy nem lesz komoly.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a hitveseddel új lakást kerestek magatoknak, meglesz az álomotthon, és talán költözhettek is, de a családodban néhány tevékenységet nem vállalsz be.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma érdemes szerelmet és munkát keresned a neten, de ha szellemi ösztönzésre is szükséged van, bővítsd ismereteidet, jelentkezz egy online nyelvtanfolyamra

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének