Ma erősödhet a bizalom - Egymondatos horoszkóp - április 7. vasárnap

2019.április.7.

A Halak jegyében lévő Merkúr és a Bak-Szaturnusz harmonikus rezgései kedveznek a pontosságot, türelmet és rendszeretet igénylő nehezebb feladatok elvégzésének. Ma minden döntésedet alaposan megfontolod, és ha őszintén beszámolsz partnerednek és rokonaidnak az álmaidról, vágyaidról és a karriereddel összefüggő terveidről, ez már önmagában sokat ér és megerősíti a bizalmat kapcsolataidban. De vajon van saját módszered az alkotókészséged és kommunikációd ösztönzésére? Séta az erdőben? Habfürdő? Meditáció? Ha látszólag leküzdhetetlen nehézséggel állsz szemben, megérzéseid és kitartásod révén mindig találsz megoldást.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha csapatban szeretnél játszani a kedveseddel, rokonoddal vagy a barátnőddel, és hiszel az egyen súly erejében, akkor engedékenységed hatásos eszközzé válik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Felszabadító érzés számodra, ha megszabadulsz egy semmiség miatt folytatott szakmai vagy üzleti vitától, ezért azt javaslom, kísérletezz az engedékenységgel.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor a párod jól érzi magát veled, és eláraszt az eredményeiről szóló történetekkel, bátorítsd további beszédre - minél tovább beszél, annál jobban "beléd esik".

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha dolgozol, vagy üzleti tárgyalásra kerül sor, ma mindent megbeszélhetsz és megszervezhetsz a saját javadra, és javíthatsz jelenlegi helyzeteden.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne abból indulj ki, hogy a pasid ugyanolyan, mint te vagy: ha nem ugyanazt a filmet akarja megnézni, mint te, keress valakit, aki megnézi veled a filmet.

Így viszonyulsz a házasságkötéshez - a csillagjegyed elárulja

Így viszonyulsz a házasságkötéshez - a csillagjegyed elárulja

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csak úgy élhetsz tökéletes békességben hozzátartozóiddal, ha mindent megbocsátasz és elfelejtesz, ami korábban történt, hogy ne maradjon senkiben tüske.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénzt érő ötleteid támadnak és a most születő vagy elmélyülő ismeretségeid tartós barátsággá érlelődnek, és segítenek eligazodnod az élet útvesztőiben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyagi gondjaid vannak, akkor a családod és a párod segítségével mindent megoldotok, de a nyereségvágyért ne áldozd fel a kapcsolatodat, a jó közérzetedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a kommunikáció és a programszervezés területén nem vagy igazán ötletes, nagyon hálás leszel egyik rokonodnak, aki a hónod alá nyúl, és magával ragad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az utóbbi hetekben átvettél egy céget, kedveseddel vagy üzleti partnereddel talán hosszú beszélgetésben vizsgáljátok meg a finanszírozás lehetőségeit.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasidról vagy egyik barátodról van szó, akkor legyél nő: támogasd őt, de ne vállald át a saját magáért érzett felelősséget – ezzel csak lebecsülöd.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex