Ma este harmónia és szerelem vár - Egymondatos horoszkóp - augusztus 14. kedd

2018.augusztus.14.

Amikor a Mérlegben lévő Holdat a nap első felében a Szaturnusz támadja, és valaki rálép a tyúkszemedre, vagy megsértődsz, hogy nem becsülnek meg, nem ártana felelősséget vállalnod azért, amit a kapcsolataidban kapsz. Az este viszont, amikor a Hold együttállásban van a Vénusszal, a harmónia, a szerelem, a társasági programok és a kiegyensúlyozottság jegyében telik. Talán bele sem szeretnél gondolni, hogy milyen is lenne az estéd, ha nem lenne ott a párod, a családod vagy egy barátnő, akivel meg lehet osztani minden örömöt. Ha szingli vagy, de mégis mindent párban szeretnél csinálni, szervezz lánybulit, de szervezeted folyadékszükségletéről se feledkezz meg!

Bika (04. 21-05. 20.) Beleszerethetsz egyik kollégádba vagy az orvosodba, de ha abban reménykedsz, hogy ez a pasi komolyan érdeklődik irántad, egy elutasítás talán észhez térít.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A flörtölés ma a szerelem határát súrolja, de az igazán komoly igények súlya nélkül, azt viszont ne engedd meg, hogy egyik üzletfeled a tested fölött rendelkezzen.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha netán azt akarod tudni, hogy a párod hozzájárul-e a közös otthon megteremtéséhez, vagyis egy fedél alatt akar élni veled, akkor el kell fogadnod a feltételeit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nem feledkezhetsz meg egy fontos szabályról: ha szakmai vagy üzleti kapcsolatot akarsz építeni, alkalmakat kell teremteni a hasznos eszmecserékre.

Top 25+1 könyv, melyek filmváltozatát imádjuk

Top 25+1 könyv, melyek filmváltozatát imádjuk

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha új pasid vagy pénzforrásod van, és a barátnőddel indulsz bevásárolni, ő rájátszhat arra az érzésedre, hogy szükséged van még néhány új ruhára.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha elmész arra a jó kis bulira egyik kolléganődhöz, találkozhatsz egy valamirevaló pasival, de ha egyik rokonod kiborít, mehet a fogorvoshoz egy új koronáért.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarsz elkötelezett kapcsolatot létesíteni a pároddal, házasságot kötni pedig még kevésbé, akkor igyekezz minél kíméletesebben közölni vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem szabad elbátortalanodnod, ha a célszemély nem mutat azonnal testi vonzódást irántad: ami kezdetben barátságként indul, később szerelemmé alakulhat át.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma betoppanhat az életedbe egy munkahelyi románc, ám ha valaki ki akarja adni az utadat, mert régimódi és munkamániás nő vagy, akkor tegye meg, de rögtön!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem tiltakozol, ha vállalatodat kedvenc városodban kell képviselned, de ahhoz, hogy a szakmádban elismerjenek, vállalnod kell a nyilvánosságot.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán egy kicsit aggódsz kapcsolatod jövője miatt, ami mostanában csak a szexből meg a közös vállalkozásból élt, a szex és a pénz azonban nem minden…

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke