Ma este meggyűlhet a bajod valakivel - Egymondatos horoszkóp: február 16.

2021.február.16.

A Hold ma a Kos jegyében jár, ahol a reggeli órákban a Vízöntő-Vénusszal barátkozik. Délutánig, amikor a Holdat már a Bak-Plútó támadja, minden esélyed megvan arra, hogy hírnevet szerezz különleges alkotásaiddal, és abba a társaságba is bekerülj, amely mostanáig zárva volt előtted. Lehet, hogy eddig élvezted a függetlenséget, de most még az is megeshet, valamelyik régi barátod vonzereje kezd hatni rád. Aktivitásod fokozódik, de este meggyűlhet a bajod valakivel, aki rangban fölötted áll - érzelmi vihar, hatalmi harc készülődik. Fölös energiádat, haragodat próbáld meg sportolással vagy szexszel levezetni. Bármilyen fizikai erőpróbán nyerő lehetsz, viszont érzékeny a fejed, a szemed.

Ma este meggyűlhet a bajod valakivel - Egymondatos horoszkóp: február 16.
Fotó: Getty Images/Montázs: Szeiler Kíra

Kos (03. 21-04. 20.) Ha programot tervezel a haveroddal, azon töprengsz, hogyan férne össze a szerelem a barátsággal, de ha munkaadód nem akar fizetni, a sarkadra kell állnod.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó közérzeted bokros napi teendőid tudomásulvételével elpárologhat, de ha egyik kollégád könnyedén veszi a munkahelyi etyepetyét, vedd te is könnyen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amit egyedül nem érhetsz el, az sikerül kapcsolataid révén, de az esti órákban ne hagyd, hogy egyik barátnőd megpumpoljon, vagy azt tegye veled, amit akar.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne ijedj meg, ha főnök hívat: üzletemberekkel kell találkoznod, de nincs semmi kedved hozzá, hogy e megerőltető nap után még nehezen kezelhető pasiddal is törődj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kapcsolataidban néhány közös ügyben egyetértésre lehet jutni, és ha egy online-konferencián magasra teszed a lécet, akár még a főnöködet is célba veheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy ütős üzleti tervvel áttörést érhetsz el, de jutalékra még ne számíts, ám ha egy ajánlat nagyszerűen hangzik, talán titkárnő-asszisztensnek jelentkezel valaki mellé.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered értékeli, ha feltalálod magad egy kellemetlen helyzetben, de ha párkapcsolatodból hiányzik a bizalom, este csak a testeteket osztjátok meg egymással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párod igyekszik megőrizni függetlenségét, viszont nem ártana megkérni kollégáidat és rokonaidat, hogy tájékoztassanak a rólad szóló visszajelzésekről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól indul a nap, partnered egy kellemes hírrel ébreszt, de az sem kizárt, hogy különleges randevúra készültök, csak egy pénzügyi kockázatra ne hagyd magad rávenni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha partnered szerint a konyhában és a hálószobában a helyed, nem pedig a cégvezetésben, akkor a felszín alatt lappangó haragod sértődékenység formájában ölt testet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden nem számít főbenjáró bűnnek, ha nő létedre gondolkodni mersz, és ha egyik megbízódat érdekli az ajánlatod, hízelegj neki egy kicsit.

Halak (02. 2-03. 20.) Ha a pasid azt feltételezi, hogy képtelen vagy a pénzzel bánni, és mihamarább szeretné áttekinteni a pénzügyi dolgaidat, még ma nézzétek át a könyvelést.

Ez is érdekelhet

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.