Ma felébred benned a vágy valami őrült kaland után - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 24.

2017.augusztus.24.

A Vénusz és az Uránusz quadrát fényszöge lehet az oka annak, hogy ma felébred benned a vágy, hogy valami őrült kalandot élj át. Az érzelmi és családi kötelezettségeket elviselhetetlen tehernek érezheted, melyet szívesen leráznál magadról. Ha a párod nem hajlandó felelősséget vállalni a kapcsolatotokért, és szabad térre vágyik, akkor meggondolatlan szakítás helyett viseld el, hogy különbözőek vagytok. Konfliktusok esetén, ha nem sikerül 180°-os fordulatot tennetek, akkor kapcsolatotok most a válás szakadékának szélén fog egyensúlyozni. Ebben az időszakban könnyen keveredhetsz egyéjszakás kalandba olyan személlyel, aki házas, és aki nem hajlandó egy futó kaland kedvéért elhagyni a családját. Egyéjszakás kalandban igen, de tartós kapcsolatban most ne is reménykedj. Ami az anyagiakat illeti, óvakodj a kockázatos spekulációktól!

Bika (04. 21-05. 20.) Kedveled az örömöket, de a kötelezettségekhez nem fűlik a fogad, és ha a munkahely-változtatás gondolatával foglalkozol, az új állásajánlatra ne vegyél mérget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Akár pénzről, akár barátságról vagy szerelemről van szó, most nem azt kapod, amit szeretnél, ezért lehetőleg ma ne pazarolj se pénzt, sem pedig érzelmeket senkire!

Rák (06. 22-07. 22.) Ne változtass állást, és ha nem akarod, hogy könnyű prédának tartsanak, nem szabad ész nélkül fejest ugranod munkahelyi főnököd vagy üzleti partnered ágyába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha távkapcsolatban élsz, tisztázzátok, ki keresi majd a másikat, nehogy az legyen, hogy egymásra vártok, viszont amit a szem nem lát, azért a szív sem fáj.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma készülj föl néhány váratlan eseményre, és ha megbolondul a hormonháztartásod, akkor egy váratlan kaland csak növelni fogja anyagi gondjaidat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy váratlan veszteség tönkreteheti az önuralmadat, s ha a párod vagy egyik munkatársad csak futó kalandot akar, nem tartós kapcsolatot, maradj ki belőle.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod vagy kollégád elkezd más szabályok alapján játszani, fogadd el őt olyannak, amilyen, hiszen egyiketeknek sem szabad feladnia az egyéniségét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy szorosabb kapcsolattal nem sok közösséget tudsz vállalni, és ha a párodnak nincs önálló keresete, akkor se vedd át a randevú költségeit, ha van némi pénzed.

Bak (12. 22-01. 20.) Élvezed kedvesed társaságát és törődését, de ha a családi élettel és a pénzzel kapcsolatos szokásaitok nagyon eltérnek egymástól, kénytelen leszel alkalmazkodni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Egyik munkatársad vagy rokonod kezdi sejteni, hogy miért ütött ki balul a kapcsolatotok, de már bizonyosan te is rádöbbensz, hogy nem voltál túl diszkrét.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma ne szórd a pénzt, és vedd észre, hogy ha kedvesed szerelmes lenne beléd, akkor nem bírná megállni, hogy ne alakítson ki veled tartós, elkötelezett kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói