Ma felébred benned a vágy valami őrült kaland után - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 24.

2017.augusztus.24.

A Vénusz és az Uránusz quadrát fényszöge lehet az oka annak, hogy ma felébred benned a vágy, hogy valami őrült kalandot élj át. Az érzelmi és családi kötelezettségeket elviselhetetlen tehernek érezheted, melyet szívesen leráznál magadról. Ha a párod nem hajlandó felelősséget vállalni a kapcsolatotokért, és szabad térre vágyik, akkor meggondolatlan szakítás helyett viseld el, hogy különbözőek vagytok. Konfliktusok esetén, ha nem sikerül 180°-os fordulatot tennetek, akkor kapcsolatotok most a válás szakadékának szélén fog egyensúlyozni. Ebben az időszakban könnyen keveredhetsz egyéjszakás kalandba olyan személlyel, aki házas, és aki nem hajlandó egy futó kaland kedvéért elhagyni a családját. Egyéjszakás kalandban igen, de tartós kapcsolatban most ne is reménykedj. Ami az anyagiakat illeti, óvakodj a kockázatos spekulációktól!

Bika (04. 21-05. 20.) Kedveled az örömöket, de a kötelezettségekhez nem fűlik a fogad, és ha a munkahely-változtatás gondolatával foglalkozol, az új állásajánlatra ne vegyél mérget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Akár pénzről, akár barátságról vagy szerelemről van szó, most nem azt kapod, amit szeretnél, ezért lehetőleg ma ne pazarolj se pénzt, sem pedig érzelmeket senkire!

Rák (06. 22-07. 22.) Ne változtass állást, és ha nem akarod, hogy könnyű prédának tartsanak, nem szabad ész nélkül fejest ugranod munkahelyi főnököd vagy üzleti partnered ágyába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha távkapcsolatban élsz, tisztázzátok, ki keresi majd a másikat, nehogy az legyen, hogy egymásra vártok, viszont amit a szem nem lát, azért a szív sem fáj.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma készülj föl néhány váratlan eseményre, és ha megbolondul a hormonháztartásod, akkor egy váratlan kaland csak növelni fogja anyagi gondjaidat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy váratlan veszteség tönkreteheti az önuralmadat, s ha a párod vagy egyik munkatársad csak futó kalandot akar, nem tartós kapcsolatot, maradj ki belőle.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod vagy kollégád elkezd más szabályok alapján játszani, fogadd el őt olyannak, amilyen, hiszen egyiketeknek sem szabad feladnia az egyéniségét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy szorosabb kapcsolattal nem sok közösséget tudsz vállalni, és ha a párodnak nincs önálló keresete, akkor se vedd át a randevú költségeit, ha van némi pénzed.

Bak (12. 22-01. 20.) Élvezed kedvesed társaságát és törődését, de ha a családi élettel és a pénzzel kapcsolatos szokásaitok nagyon eltérnek egymástól, kénytelen leszel alkalmazkodni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Egyik munkatársad vagy rokonod kezdi sejteni, hogy miért ütött ki balul a kapcsolatotok, de már bizonyosan te is rádöbbensz, hogy nem voltál túl diszkrét.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma ne szórd a pénzt, és vedd észre, hogy ha kedvesed szerelmes lenne beléd, akkor nem bírná megállni, hogy ne alakítson ki veled tartós, elkötelezett kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi