Ma felismered az alattomos húzásokat - Egymondatos horoszkóp - november 3. csütörtök

2016.november.3.

A Merkúr és a Plútó barátságos szextil fényszöge éles megfigyelőkészséget jelez: felismerjük és kivédjük az alattomos húzásokat, nem hagyjuk magunkat átverni. A mai nap kiválóan alkalmas önmagunk és adottságaink reklámozására, tárgyalásokra, banki és hitelügyletek bonyolítására, mások befolyásolására, elemzői és kutatói tevékenységekre, vagy ha arra van szükség, a megfelelő orvosi vagy pszichoterápiás kezelés megkezdésére. Ez az aspektus előmozdítja a hivatalos és üzleti tárgyalások sikerét. Használjuk ki ezt az időszakot álláskeresésre, üzletkötésre, mert ez a fényszög előnyös alkupozíciót, jó meggyőző képességet jelez.

Kos (03. 21-04. 20.) Azért dolgozol, hogy biztonságod és pénzed legyen: álláskeresőként, munkavállalóként most helyénvaló magasabb pozícióról vagy fizetésemelésről tárgyalni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kedvesed úgy viselkedik, ami összhangban van az ígéreteivel, akkor hihetsz neki; a pénz is fontos dolog, de nem érdemes miatta másokat manipulálnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha meggyőző tárgyalónak tartanak, megkapod a kiszemelt állást, de össze kell hoznod szaktudásodat és a piac ismeretét a leginkább kifizetődő munkához.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem sikerül kompromisszumot kötnöd a pároddal, legalább azt igyekezz elérni, hogy beleszólhass abba, hogy hogyan is alakulnak közös dolgaitok.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik barátod remek befektetési ötlettel szolgálhat, élvezheted egy alkalmi áron vásárolt ingatlan előnyeit, ami rendszeres készpénzáramlást generál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy SMS felkorbácsolja a vágyaidat, a régóta várt hivatalos értesítés is megérkezik, partneredet bemutathatod a rokonságnak, szerződés aláírására is alkalmas az idő.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nyereséghez juthatsz ingatlan – adásvétellel, üzletasszonyként is csinos haszonra tehetsz szert, ráadásul családi vállalkozásod is sikert arat, nyereséget termel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó PR segítségével kedvező képet alakíthatsz ki termékeidről, pénzt hozó ötletek pattannak ki a fejedből, ráadásul a vevőiddel való kapcsolattartás is kifizetődik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amíg nem rendelkezel olyan információkkal, amelyre a munkáddal vagy a házasságoddal kapcsolatos döntésedet alapoznád, a döntést tanácsos elhalasztanod.

Bak (12. 22-01. 20.) A csapatmunka vagy egy új ismeretség új távlatokat nyithat meg hivatásodban, fontos személy bizalmába férkőzhetsz, kolléga pártfogása is elégedetté tehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkáddal, fizetéseddel kapcsolatban magas elvárásaid vannak, de ha nem vagy olyan helyzetben, hogy válogass, tedd egy kissé alacsonyabbra a mércét.

Halak (02. 20-03. 20.) Számíthatsz partnered támogatására, és ha van érzéked a politikához, érdemes olyan csoport tevékenységében részt venned, amelynek céljai egyeznek a tiéddel.

Ez is érdekelhet

Újra hódít a válltömés, a női erő szimbóluma, ami némi csavarral tért vissza

Újra hódít a válltömés, a női erő szimbóluma, ami némi csavarral tért vissza

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói