Ma felszabadíthatod a kreatív energiáidat - Egymondatos horoszkóp - május 16. szombat

2020.május.16.

Mivel a Hold ma a Halak jegyében halad, együtt érző, megértő vagy és rendelkezel a lelki "ráhangolódás" különleges adottságával. A mai nap kedvez a lábápolásnak, a kreatív tevékenységeknek, az álmodozásnak, de még azok is, akik határozottan állítják, hogy nem tartoznak a kreatív alkotók közé, ma kiélhetik gazdag fantáziájukat úgy, hogy utazást tesznek az álmok világába vagy táncban fejezik ki érzelmeiket. Ha egészséges finomságra vágysz, ebédre fogyassz friss spárgával megbolondított omlettet. Amikor a Halakban lévő Hold az esti órákban együttállásba kerül a Neptunusszal, de az Ikrek-Vénusszal barátságtalan fényszöget zár be, tartsd észben, hogy nem kell föladnod magad ahhoz, hogy szeressenek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha arra gyanakszol, hogy a párod alábecsüli a romantika fontosságát, ne reménykedj olyan szerelmi történetben, amivel általában csak a moziban találkozol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hidd, hogy szolgálataidért nem kérhetsz pénzt, vagy nem tisztességes dolog kihasználni a kapcsolataidat, de ma semmit se akarj ajándékba kapni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hagyd magad elbizonytalanítani, ne félj a rossz nyelvektől, melyek azt mondják, hogy biztos behízelegted magad vagy kifeküdted az állást és a fizetésemelést!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egyedül érzed magad akár rövid időre is, és valami másra vágysz, talán egy tündérmesére, ha Hamupipőkévé varázsoltak, készen állsz rá, hogy átélj egy mesét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha veszteség ért, rossz formában vagy, és többet tépelődsz a kelleténél az anyagiak miatt, hívd fel a barátnődet, aki segít helyretenni a gondolataidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne vesztegesd az idődet lúzerekre, de ha úgy érzed, te vagy a száz éves álmából ébredt Csipkerózsika, a hattyúvá érett kiskacsa, ne hagyd, hogy véget érjen a mese!

A csillagjegyed elárulja, milyen mozgásformát érdemes kipróbálnod a karantén alatt

A csillagjegyed elárulja, milyen mozgásformát érdemes kipróbálnod a karantén alatt

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hirtelen nehézségekkel kell szem benézned, amelyek egyaránt lehetnek szakmai, anyagi vagy érzelmi természetűek, de ma nem érdemes ringbe szállnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lelkileg közelebb kerülsz a párodhoz, valóra válthatod a vágyait, legalábbis az ehhez szükséges anyagi fedezetre szert tehetsz, de este ő sem marad adósod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyáskodni próbálsz kedvesed felett, ezzel azt adod tudtára, hogy képtelen maga intézni pénzügyeit, ez pedig az irántad táplált vonzalma rovására mehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyelműen megígértél valakinek valamit, amiről szépecskén megfeledkeztél, de ne boríts rá fátylat, ellenkezőleg: inkább tisztázd, és kérj elnézést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerelem nem üzlet: ha időt kell adnod a kedvesednek, hogy meggondolhassa, vissza akar-e jönni hozzád, lásd be, hogy nélküled is meg tud állni a lábán.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a hercegedet akarod ámulatba ejteni, hívd meg magadhoz, egy pohár bor mellett talán feloldhatnád a bizalmatlanságát, amelyet első találkozásotokkor érzett.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit

5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább