Ma fokozott óvatosságra van szükség - Egymondatos horoszkóp: december 16.

2020.december.16.

A növő Bak-Hold és a Neptunusz harmonikus rezgéseinek köszönhetően, ha valaki elnyerte a bizalmadat, délelőtt nem kell palástolnod az érzelmeidet. A nap második felében, amikor Kos-Mars és a Plútó is provokálja a Holdat, tanulj meg bánni nehéz, manipulatív emberekkel. Ám ha egy pasinak a hatalma és a vagyona nagy hatással van rád, talán még a csigaházadból is kimerészkedsz. De nem vársz-e lehetetlen dolgokat, teljesíthetetlen kötelességeket a környezetedtől, amikor rájuk akarod erőltetni szigorú normáidat? Ma fokozott óvatosságra van szükség, hogy kivédhesd a háztartási balesetek, ráadásul a térded is érzékenyebb a szokásosnál.

Ma fokozott óvatosságra van szükség - Egymondatos horoszkóp: december 16.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Igaz, ami igaz, hogy túl heves a vérmérsékleted, de kemény munkával javíthatsz pozíciódon, csak attól óvakodj, hogy befeketíts másokat a cégtulajdonos előtt.

Bika (04. 21-05. 20.) Döntési helyzetben ragaszkodj a szokásos szabályokhoz, de vajon miért foglalkoztatnak állandóan életed párjának és barátnőid tetteinek titkos mozgatórugói?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rejtélyes szeretőd minden bizonnyal egy alattomos, ravasz hozományvadász, ám ha van egy kis szerencséd, barátaid idejekorán felfedezik a kilétét.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha elbűvöl egy zsarnoki, de végtelenül vonzó személy, akinek közeledése vágyakozást ébreszt benned, de felháborodást is, ne menj bele a játszmáiba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden meg kell felelned az elvárásoknak, de fontold meg, nem jobb-e saját döntést hoznod a hagyományos normák kritikátlan követése helyett.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy sikeres vállalkozó valamikor összetörte a szívedet, ne csodálkozz azon, ha újra felkeres, és üzleti ajánlatot tesz neked – ne utasítsd vissza!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán még a párod vagy rokonaid zsarnoksága ellen is föllázadsz, amikor kihasználnak, de a mai napon nem mentheted fel magad a családi kötelezettségek alól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kikerülöd a társalgási buktatókat megúszol egy kínos helyzetet, de egy szócsata hevében olyan fenyegetés hagyja el a szádat, amit nem gondolsz komolyan.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne hagyd magad megvásárolni, de ha szereted a gazdagság nyújtotta hatalmat, biztos, hogy nem mész bele olyan beruházásba, amelytől nem remélsz hasznot.

Bak (12. 22-01. 20.) Indulatos rokonaiddal meggyűlhet a bajod, egy csalódás bizalmatlanná tehet, ám ha pozíciódat, kemény munkával harcoltad ki, ezt senki sem veheti el tőled.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha főnököd vagy egyik kollégád szentül hiszi, hogy hátba támadtad, be kell bizonyítanod az ellenkezőjét ahelyett, hogy védekező pozícióba kényszerülnél.

Halak (02. 20-03. 20.) Ez a mai találkozás az exeddel barátnőid társaságában nem lehet véletlen, de ha ki akarod találni, hogy megváltozott-e, akkor ezt este kellene megtenned.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.