Ma fontos, hogy biztonságban érezd magad - Egymondatos horoszkóp - május 5. szombat

2018.május.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében lévő Hold miatt ahhoz, hogy érzelmileg megnyílj a párodnak, hosszú időre és tökéletes biztonságérzetre van szükséged. Azt viszont mindenki elismeri, hogy profi vagy a szakmádban. Ha munkáról és családi kötelezettségekről van szó, körültekintően és higgadtan viselkedsz, de az esti órákban, amikor a Holdat a Merkúr bombázza, ráadásul a Plútóval is együttállásba kerül, leblokkolt és túlkontrollált érzelmeid miatt túlságosan kemény és könyörtelen lehetsz másokkal szemben. Ízületeid rossz néven veszik a futást, érzékeny bőrödnek és dekoltázsodnak azonban extra mennyiségű hidratáló krémre van szüksége.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma szenvedélyesen véded az igazadat egy vitában, de ha szereted a párodat, akkor boldognak akarod látni, és nem kritizálod és manipulálod sértő módon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kíméld a térded, ne bonyolódj titkos viszonyba, de köszönd meg a barátaidnak és a párodnak, hogy melléd állnak, amikor nyakig ülsz az anyagi problémákban.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha összejöttél egy Bakkal, és erősen küzdesz az érzéseiddel, mert félsz, akkor ne akard, hogy szükséged legyen rá, mert ennek a fazonnak hatalma lesz feletted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai csillagállás óva int az elhamarkodott ítéletektől, de vigyázz, mert nagyon könnyen hagyod magad befolyásolni azoktól, akikkel együtt élsz vagy dolgozol.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma adózzatok a szenvedélyeteknek a pároddal, aki sok izgalmas és néha megbotránkoztató dologba avathat bele, de ne hagyd, hogy az anyagiak közétek álljanak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha neked kell átvenned a pénzügyi gyeplőt egy nem várt családi esemény miatt, nem folytathatsz struccpolitikát, ma túl kell esned egy nehéz beszélgetésen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ajánlatos óvatosan közlekedni és kihagyni minden verbális provokációt, de megtervezheted a céged arculatát, és az embereket is tudod befolyásolni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól keresel, de ha a párod vagy egyik rokonod olyan útra tévedt, amely távolról sem szolgálja az érdekeidet, vagy elpazarolja javaidat, ne bízd rá a pénzügyeidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Megszállottként veted bele magad a munkába, eljátszhatod a végzet asszonyát, de a családban kialakult feszültségek és viták könnyen kikészíthetik az idegeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha eluralkodik rajtad a szorongás, mert van benned némi bizonytalanság kedvesed őszinteségével szemben, nehezedre eshet önszántadból felkeresni őt.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél tudatában párod anyagi helyzetének, ha elfogadtok egy hivatalos meghívást: ha otthon hagyta az erszényét, ajánld fel, hogy te állod a költségeket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője