Ma fontos, hogy biztonságban érezd magad - Egymondatos horoszkóp - május 5. szombat

2018.május.5.

A Bak jegyében lévő Hold miatt ahhoz, hogy érzelmileg megnyílj a párodnak, hosszú időre és tökéletes biztonságérzetre van szükséged. Azt viszont mindenki elismeri, hogy profi vagy a szakmádban. Ha munkáról és családi kötelezettségekről van szó, körültekintően és higgadtan viselkedsz, de az esti órákban, amikor a Holdat a Merkúr bombázza, ráadásul a Plútóval is együttállásba kerül, leblokkolt és túlkontrollált érzelmeid miatt túlságosan kemény és könyörtelen lehetsz másokkal szemben. Ízületeid rossz néven veszik a futást, érzékeny bőrödnek és dekoltázsodnak azonban extra mennyiségű hidratáló krémre van szüksége.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma szenvedélyesen véded az igazadat egy vitában, de ha szereted a párodat, akkor boldognak akarod látni, és nem kritizálod és manipulálod sértő módon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kíméld a térded, ne bonyolódj titkos viszonyba, de köszönd meg a barátaidnak és a párodnak, hogy melléd állnak, amikor nyakig ülsz az anyagi problémákban.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha összejöttél egy Bakkal, és erősen küzdesz az érzéseiddel, mert félsz, akkor ne akard, hogy szükséged legyen rá, mert ennek a fazonnak hatalma lesz feletted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai csillagállás óva int az elhamarkodott ítéletektől, de vigyázz, mert nagyon könnyen hagyod magad befolyásolni azoktól, akikkel együtt élsz vagy dolgozol.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma adózzatok a szenvedélyeteknek a pároddal, aki sok izgalmas és néha megbotránkoztató dologba avathat bele, de ne hagyd, hogy az anyagiak közétek álljanak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha neked kell átvenned a pénzügyi gyeplőt egy nem várt családi esemény miatt, nem folytathatsz struccpolitikát, ma túl kell esned egy nehéz beszélgetésen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ajánlatos óvatosan közlekedni és kihagyni minden verbális provokációt, de megtervezheted a céged arculatát, és az embereket is tudod befolyásolni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól keresel, de ha a párod vagy egyik rokonod olyan útra tévedt, amely távolról sem szolgálja az érdekeidet, vagy elpazarolja javaidat, ne bízd rá a pénzügyeidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Megszállottként veted bele magad a munkába, eljátszhatod a végzet asszonyát, de a családban kialakult feszültségek és viták könnyen kikészíthetik az idegeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha eluralkodik rajtad a szorongás, mert van benned némi bizonytalanság kedvesed őszinteségével szemben, nehezedre eshet önszántadból felkeresni őt.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél tudatában párod anyagi helyzetének, ha elfogadtok egy hivatalos meghívást: ha otthon hagyta az erszényét, ajánld fel, hogy te állod a költségeket.

Ez is érdekelhet

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói