Ma fontosak lesznek a munkahelyi kapcsolatok - Egymondatos horoszkóp: szeptember 6. Péntek

2019.szeptember.6.

A Nap barátságos trigon fényszöge a Szaturnusszal ma arra hívja fel figyelmedet, hogy tervezz hosszú távra. Ha sikerrel hajtasz végre egy megbízást, reménykedhetsz abban, hogy előléptetnek. Jó kapcsolatot ápolhatsz a vállalatvezetőséggel, és ha eddig sikerült bebizonyítanod megbízhatóságodat és terhelhetőségedet, végre elfoglalhatod a neked rendelt pozíciót. De mostanában még a rangon aluli feladatokat is el kell vállalnod ahhoz, hogy később feljebb léphess a ranglétrán. Az előléptetés kizárólag saját erőfeszítés, kitartás eredménye.

Ma fontosak lesznek a munkahelyi kapcsolatok - Egymondatos horoszkóp: szeptember 6. Péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egy munkahelyi kapcsolat előtt új távlatok nyílnak, és ha olyan lelkiismeretesen végzed a munkádat, mintha a saját főnököd lennél, előbb-utóbb vezető leszel.

Bika (04. 21-05. 20.) Megkezdheted a tanulmányaidat külföldön, de ha nem találkoztál volna valakivel, akivel a családod hozott össze, most nem fájna a szíved itt hagyni ezt az országot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha arra törekszel, hogy legyenek maradandó értékek (lakás vagy egy nagyobb összeg a bankban) a birtokodban, ne játssz rövid távon – tervezz hosszú távra!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod, aki sokkal idősebb nálad, s rendezett körülményeket tud biztosítani számodra, úgy érzi, meg kell nősülnie, biztos, hogy tudnál neki ebben segíteni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A gazdagság, a biztos állás és az anyagi biztonság ott hever előtted, de csak akkor szerezheted meg, ha korán kelsz, keményen dolgozol és rászánod az idődet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ki kell találnod valamit, hogy megismerhesd partnered valódi szándékait, hogy összecsiszolódhassatok, és akkor talán… együtt is öregedtek meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amennyiben a családi kötelességek nyomasztó teherként nehezednek rád, rokonaid talán megszokták, hogy azonnal ugrasz a parancsra, de ezúttal csalódni fognak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Önbizalmadat növeli egy felelősségteljes megbízatás, és ha munkahelyi főnököd támogatására van szükséged, nagyon meggyőző tudsz lenni, ha akarsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyi helyzeted javulóban, karriered emelkedőben, biztonságérzeted is fokozódhat, ha eddigi tetteid bizonyítják, hogy nem félsz a felelősségtől.

Bak (12. 22-01. 20.) A mostanában felajánlott utazás, társulás jelentős haszonnal kecsegtet, s mivel kitűnő kapcsolataid vannak külföldiekkel, elvállalhatsz egy jól fizető megbízást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól alakuló ingatlanügy miatt elégedett vagy, viszont egyes Vízöntők csak házasságkötés vagy öröklés útján teremthetik meg maguknak az anyagi biztonságot.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai ismeretség után már semmi sem múlik a véletlenen: ha nem találkozol egy megbízható Szűzzel vagy Bakkal a munkahelyeden, most nem lennétek együtt.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet