Ma függetlenségre vágysz - Egymondatos horoszkóp: március 3.

2017.március.3.

A Jupiter immár másodszor kerül szembenállásba az Uránusszal: a házasságokban és más fontos kapcsolatokban megnövekedett függetlenségi igényünk miatt képtelenek leszünk beleragadni a monotóniába. Ám a válás vagy a szakítás csak utolsó mentsvár lehet, ha már minden kapcsolatfrissítési törekvés csődöt mondott. Mivel ezeken a napokon szeretnénk kibővíteni mozgásterünket és hajlamosak lehetünk fittyet hányni a szabályokra és törvényekre, könnyű jogi konfliktusokba keveredni. Óvakodjunk az értelmetlen kockázatvállalástól, az új ajánlatokra, utazási lehetőségekre pedig ajánlatos nemet mondani.

Kos (03. 21-04. 20.) Párodban nem szűnik meg az igény a kötődésre, de mivel te a függetlenség és a kötődés igénye között ingadozol, párkapcsolatod könnyen félresiklik.

Bika (04. 21-05. 20.) Állásod megszűnhet, szakmai és anyagi céljaid bizonytalanok, kissé elveszettnek érezed magad, és egy sikertelen állásvadászat után csalódottságot érezhetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kimaradásaid vagy egy szerelmi háromszög miatt párkapcsolatod veszélyzónába kerülhet, s egymást vádoljátok azért, hogy kényelmetlenül érzitek magatokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Karrieredet, vállalkozásodat vagy családi életedet illetően bizonytalan helyzetbe kerülhetsz, lázadó hajlamod miatt kipottyanhatsz biztosnak vélt pozíciódból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Távkapcsolatod véget érhet, nyugtalanságod súlyosbítja a konfliktusokat, és ha lejárt a jogosítványod, mostanában meggyűlhet a bajod a hatóságokkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti vagy szakmai társulás lehetősége ugyan felmerül, de vigyázz, nehogy jégre vigyenek; helyesebbnek tűnik, ha mostanában nem vonsz be társakat az üzletbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ebben az időszakban hiába vágysz meghittebb kapcsolatra egy kötődésképtelen partnerrel, aki képtelen megérteni házasságra, összetartozásra való igényedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarod elveszíteni az állásodat és a bevételedet, leegyél rugalmas és alkalmazkodj a munkahelyeden bekövetkezett változásokhoz, személycserékhez!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ebben az időszakban nagyon könnyű teherbe esni, de egy nem kívánt gyermek miatt nem muszáj életed végéig kitartanod egy működésképtelen kapcsolat mellett.

Bak (12. 22-01. 20.)
Munkában, anyagi és családi ügyben izgalmak: most nem tanácsos állást vagy lakást változtatnod, jobb, ha kivársz egy kicsit, s megnézed, mihez kezdhetsz később.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Váratlan izgalmak miatt másképpen alakul ez a nap, mint eltervezted, utazásodat napold el, kerüld a jogi bonyodalmakat, és a számítógépet se nyúzd!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nagy is a veszteséged, nincs okod rá, hogy fejvesztve keress kiutat: bár a csődeljárást még nem indítják meg ellened, nem árt, ha kielemzed üzleti bukásod okát.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Esküvőszervezés a járvány idején? Windflower Weddings esküvőszervező vállalkozás megálmodóival beszélgettünk

Esküvőszervezés a járvány idején? Windflower Weddings esküvőszervező vállalkozás megálmodóival beszélgettünk

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján