Ma győződj meg barátaid és kollégáid őszinteségéről - Egymondatos horoszkóp: január 5. kedd

2021.január.5.

A Bak jegyében a Merkúr együttállásba kerül a Plútóval: képes leszel a téged foglalkoztató problémára vagy tananyagra összpontosítani, titkokat felderíteni vagy éppen tabutémákról beszélni, csak a véleményedet ne akard ráerőltetni másokra. Ne hidd, hogy aki hatalommal rendelkezik, annak mindig igaza van, ezért állj ellen a nyomásgyakorlásnak, a manipulációnak és a zsarolásnak. Egyesek ma titkos információkhoz, hatalomhoz juthatnak, de ha megpróbálják leszorítani mások vonatját a sínről, karrierjük hamar elakad. Ez a fényszög nem engedi meg, hogy elhallgass vagy letagadj fontos információkat, de elmélyedhetsz a pszichológiában, rejtélyes ügy nyomára bukkanhatsz, pénzt érő információkhoz és ismeretekhez juthatsz. Ebben az időszakban azok keresnek jól, akik képesek befolyásolni a tömeget.

Ma győződj meg barátaid és kollégáid őszinteségéről - Egymondatos horoszkóp: január 5. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Magasabb pozícióról, jelentős juttatásokról tárgyalhatsz, de el kell fogadnod, hogy sokat kell dolgoznod szigorú hatalmi és ellenőrző rendszer árnyékában.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha értesz a befolyásoláshoz, elérheted a párodnál, professzorodnál és az üzleti életben is, amit akarsz, ráadásul ma senki sem félemlíthet meg téged szellemi téren.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha munkáról, üzletről vagy adóügyekről tárgyalsz, ismerd fel azokat a helyzeteket, amikor könnyen fennakadhatsz a kiszolgáltatottság vagy a manipuláció hálóján.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne nógasd a párodat számára kellemetlen dolgok bevallására, de ha elnyered a bizalmát, mindent el fog mesélni, beleértve szexuális életének intimitásait is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vigyázz házi kedvencedre, ne intrikálj a munkahelyeden, barátban, kollégában ne bízz, de egy előnyösnek hangzó ajánlat miatt se vidd vásárra a bőrödet!

Szűz (08. 24-09. 23.) Eddig visszafogott voltál, de most azok közé a kiválasztottak közé tartozol, akik érintkezhetnek a főnökkel: talán még a gyerekvállalás kérdése is szóba kerül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kerülj minden szóváltást, és lehetőleg ne hozz hirtelen döntést otthonoddal kapcsolatban, de miért nem mersz NEM-et mondani követelőző rokonaidnak?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzlet- és szerződéskötéskor bevetheted mindazokat a manipulatív trükköket, amiket ismersz; és ha most alapítasz közös céget a pároddal, megéltek belőle.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Újabb szakmai vagy pénzügyi lehetőségről kaphatsz hírt, de állj ellen a fogyasztói kényszernek, s még a nagyobb bevétel reményében se paktálj le az ellenséggel.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a színek közül csak kettőt ismersz, a feketét és a fehéret, de ne akarj másokat sarokba szorítani, viszont győződj meg barátaid és kollégáid őszinteségéről.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az üzleti életben és a hivatásodban ne érdekeljenek a hatalmi harcok, de vigyázz, mert áruló van a környezetedben, aki eladhatja céged titkait másoknak.

Halak (02. 20-03. 20.) Befolyásos ismerős, házastárs révén nő a hatalmad és népszerűséged - a közös jövőtöket a pároddal sem fenyegetheti semmi, ha lojálisak vagytok egymáshoz.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.