Ma győztesként kerülsz ki bármilyen vitából- Egymondatos horoszkóp - szeptember 24. hétfő

2018.szeptember.23.

A Merkúr és a Mars háromszögének segítségével ma ügyesen érvelsz, és biztos lehetsz benne, hogy győztesként kerülsz ki bármilyen vitából. Érdekeidet határozottan megvéded, kiállsz az álláspontod mellett, de elegendő rugalmassággal rendelkezel ahhoz is, hogy ha szükség van rá, megváltoztasd a stratégiádat. Kiválóan alkalmas a mai nap szellemi tevékenységre, írásra, tárgyalások és utazások lebonyolítására. Mivel kellő mennyiségű akaraterővel és harci szellemmel rendelkezel, most bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Lesz elegendő bátorságod ahhoz is, hogy olyan témákat vess fel, amelyek korábban esetleg kínosan érintettek.

Ma győztesként kerülsz ki bármilyen vitából- Egymondatos horoszkóp - szeptember 24. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Legyél nyitott az új élményekre, amelyekbe barátaid és kollégáid beavathatnak, de nem kötelező olyasmire igent mondanod, ami sértheti az érdekeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy jó kapcsolat ma eljuttathat valakihez, aki tud egy jól fizető álláslehetőségről, és ha elég meggyőzően tárgyalsz, nyomós okod lehet az állás elnyeréséhez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma elébe mehetsz néhány dolognak: utazás és tárgyalás közben bevetheted a humorodat, flörtpartnered pedig kívánatosnak tartja az érdeklődésedet iránta.

Rák (06. 22-07. 22.) Egyik rokonoddal tisztázhatsz egy anyagi problémát, de ha a főnököd azt hiszi, hogy a teste meg a pénze elég ahhoz, hogy lefeküdj vele, ne menj bele ilyen alkuba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nem tudsz imponálni valamivel a párodnak, nem fog megkérni - de minden, ami tárgyalásokkal, anyagi megállapodással összefüggésben lehet, kedvező.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy érzed, ha egy jobban fizető munkát kapnál, sikeresebb lennél az életben, ám ha egy szokásos dolgot jól csinálsz, ez meghozhatja számodra a pénzt és a sikert.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyen megy a meggyőzés, kedvesedtől remek ötleteket hallasz, a pasik is azonnal felajánlják szolgálataikat, és találkáért esedeznek nálad, ha csak megszólalsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Általában mindenre azonnal megvannak az érveid, de most, amikor egyik kollégád vagy ügyfeled megzavar célratörő stílusával, nem állsz a helyzet magaslatán.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel kemény tárgyalófélként ismernek, tető alá hozhatsz egy szerződést, sőt új barátokat is szerezhetsz, de ne helyettesítsd a barátkozást a párkereséssel.

Bak (12. 22-01. 20.) Pontosan tudod, hogy mi az érdeked, keményen küzdesz a pénzért, és mivel nagy hatással vagy munkaadódra, győzd meg, hogy képes vagy fellendíteni az üzletet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem sokat teketóriázol, ha akarsz valamit: ha úton vagy, ki is használod eddigi üzleti vagy szerelmi kapcsolataidat, és új megrendeléseket szerezhetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy gátlástalan hozományvadász, aki érdekházasság révén akar pénzhez jutni, zsákmánynak tekinthet, de az ágybeli teljesítőképességére nem lesz panaszod.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy sikerüljön időben elaludnod

5 tipp, hogy sikerüljön időben elaludnod

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?