Ma hallgass a megérzéseidre - Egymondatos horoszkóp: április 8. szerda

2020.április.8.

Telihold a Mérlegben, a Halakban lévő Merkúr pedig a Bak-Jupiterrel barátkozik! Ne provokálj konfliktust, mert könnyen alulmaradhatsz, inkább igyekezz elsimítani az ellentéteket kapcsolataidban! Vigyázz, nehogy felfázz, de hallgass a megérzéseidre! Ma képes leszel minden eseménynek a pozitív oldalát észrevenni, ráadásul jó hírek, örömet okozó üzenetek, előnyös ajánlatok érkezésében is reménykedhetsz. Sikeres tárgyalások, megállapodások jellemzik ezt a napot, de támogatást és szívességet is most érdemes kérned. Bókolj, de te is fogadd hálával a bókokat és dicséreteket, ha pedig valamilyen jogi vagy hivatalos ügyben kell telefonálnod, ma ezt is megteheted.

Ma hallgass a megérzéseidre - Egymondatos horoszkóp: április 8. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha eddig nem tudtál magasabb pozíciót kiharcolni magadnak, akkor egy ajánlat reménnyel tölt el, de a mai telihold akár egy új kapcsolat kezdetét is jelezheti.

Bika (04. 21-05. 20.) A telihold feszültséget okozhat ugyan a munkádban, de megismerkedhetsz egy lehetséges üzlettárssal vagy szeretővel, akit a barátaid mutatnak be.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy érzed, fogytán az aranytartalékod, a párod segítségével, aki nem keres rosszul, megoldást találsz a feltáplálására, de ne menj kíséret nélkül egy házibuliba.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne próbálj egyidejűleg jó főnök és mintaanya lenni, de ha állásügyben tárgyalsz, vagy a párodat akarod jobban megismerni, tisztázó kérdéseket kell feltenned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jobban fizető munkát vagy jutalmat kaphatsz, fejest ugorhatsz egy viszonyba egyik munkatársaddal, de az egyéniségednek megfelelően kell szépítkezned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Húzd ki a párodból, hogy milyen kritériumokat használ párválasztáskor, a tőle kapott információk birtokában ugyanis fontos döntést hozhatsz kapcsolatodat illetően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha állást vagy lakást keresel, tegyél fel kérdéseket, hogy megtudd, milyen valójában az állás, vagy az ingatlan - a szépítkezéssel töltött idő megéri a fáradtságot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kölcsönös érdekeket szem előtt tartva, üzleti terveidnek meg tudsz nyerni másokat, kreativitásodból megélhetsz, de a párod figyelmét is magadra irányíthatod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Berendezheted az otthoni irodádat, kifizetődik, ha otthon kotlasz a munkádon, de a karanténban ne aggódj, hogy a pasid esetleg más férfival is megismerkedhet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha élesben találkozol egy szakmai ajánlattal, leendő megbízód bizalmát könnyen elnyerheted, ha intuíciódra támaszkodva érdeklődsz az őt érintő dolgok iránt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy szakmai vagy üzleti döntés meghozatala előtt mindent alaposan gondolj végig, de vigyázz arra, nehogy előzékenységedet a párod képmutatatásnak vélje.

Halak (02. 20-03. 20.) Szakmai és családi kapcsolataidban őszintén kommunikálhatsz, hivatalossá teheted meglévő viszonyodat, de ellenőrizd, hogy tartozol-e az adóhivatalnak.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói