Ma használd ki, hogy fokozódik a vonzerőd - Egymondatos horoszkóp - szeptember 25. kedd

2018.szeptember.24.

A Kos jegyében lévő telihold szembenállásba kerül a Merkúrral: ne foglalkozz vitás kérdésekkel, és óvakodj attól, hogy hirtelen felindulásból megígérj valamit, amit később nem tudsz betartani.

Ma használd ki, hogy fokozódik a vonzerőd - Egymondatos horoszkóp - szeptember 25. kedd
Fotó: giphy

Ne akarj lehengerelni másokat, de használd ki, hogy a férfiak és a nők között fokozódik az erotikus vonzerő. Mivel ma a nők dominánsabbak, mint a pasik, azért próbálj meg nőiesen viselkedni, és potenciális partnernek feltüntetni magad. Menj olyan helyekre, ahol a hangsúly a kapcsolatteremtésre esik! Ünneplésre, bulizásra kiválóan alkalmas ez a nap, viszont ha hajlamos vagy a fejfájásra, kerüld az élvezeti cikkek fogyasztását.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valaki kritizál, félő, hogy kötekedő leszel és adod a szuperwomant, de ha szereted a párodat, hátrányba kerülhetsz egy vitában, mert nem akarod megbántani őt.

Bika (04. 21-05. 20.) Betegség miatt átmeneti keresetkiesésre számíthatsz, ám ha számítógépes munkát végzel, kíméld a szemed, de mindenképpen sétálj egyet a friss levegőn.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nemegyszer kerültél már bajba párhuzamos kapcsolataid miatt, aminek barátnőid egyáltalán nem örülnek: lassan kinőhetnél az ilyesmiből, és férjhez mehetnél.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ismét több helyről kapsz olyan tanácsokat, melyeket nem kértél, a megállapodásokat, szerződéseket pedig mérlegeld gondosan, mielőtt aláírnád azokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha tudod, hogy barátnőid és rokonaid bölcsnek hitt életvezetési és pénzügyi tanácsai nem mindig válnak be, jobban jársz, ha saját magad intézed az ügyeket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha vannak olyan emberek, akiknek a bevételétől úgy függsz, hogy neked nincs bevételed, akkor valószínű, hogy éppen a te boltodat akarják tönkretenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha túl gyakran engedsz mások akaratának, most látod, hova vezet az ilyesmi, de tényekkel bárkit leszerelhetsz, s ha felhív az exed, biztos, hogy érdekes hírt közöl.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valami nehézséget meg kell oldanod, vagy valaminek föltétlenül el kell készülnie, ma valószínű, hogy sokkal tovább kell dolgoznod, mint a munkatársaid.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pároddal utódra vágytok, akkor előre kell terveznetek azt, hogy várhatóan a két kereset helyett egyből kell majd megélnetek, ráadásul extra költségek mellett.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon több konfliktussal kell szembenézned, hiszen nem vagy hajlandó meghajolni mások érvei előtt, viszont buzgóságodban te is túl messzire mehetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid csak arra várnak, hogy végre férjhez menj: ha munkaidő után véletlenül találkozol valakivel, aki ajánlatokkal bombáz, ne hagyd csak úgy elmenni.

Halak (02. 20-03. 20.) Túlköltekezésed nem racionális okokból keletkezik, érzelmi kiegyensúlyozatlanságod az oka; kölcsönfelvétel helyett válaszd inkább a tudatos vásárlást!

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt